Live Breaking News & Updates on Whose Spanish

Stay updated with breaking news from Whose spanish. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

El castellà en perill a Balears?

Encara no ens havíem refet de la polèmica pels casos de discriminació lingüística patits per catalanoparlants a la sanitat pública de les Illes Balears, quan el PSIB-PSOE ens ha sorprès amb el que només es pot qualificar de globus sonda: la voluntat d’introduir més hores de castellà com a llengua vehicular a l’ensenyament. Naturalment, la previsible reacció majoritària de la comunitat educativa i dels partits/socis en el Govern han avortat l’intent abans d’oficialitzar-se la proposta. I un ja no sap si la pretensió del PSOE balear era la d’apagar el foc lingüístic de la sanitat amb un altre incendi a l’educació. A no ser que el PSOE doni per bona la realitat virtual de la campanya contra el català que han desfermat l’extrema dreta i la dreta extrema, amb la complicitat de la premsa madrilenya. Però la realitat és que la llengua amenaçada i en retrocés és el català, i que molts d’alumnes de Balears acaben l’educació obligatòria sense saber parl ....

Government Center , Party Folk , Whose Spanish ,

Calviño, sobre les crítiques a la llei audiovisual: "El castellà és la llengua que permet un paper potent"

Calviño, sobre les crítiques a la llei audiovisual: "El castellà és la llengua que permet un paper potent"
vilaweb.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from vilaweb.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Gerard Alvarez , Whose Spanish , Left Republican ,

Audiovisual en català - Diario de Ibiza

Audiovisual en català - Diario de Ibiza
diariodeibiza.es - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from diariodeibiza.es Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Pedro Sanchez , Union Europe , The Meantime , Party Socialist , Law Overall , Whose Spanish , Kingdom Spanish ,

El castellà és la llengua majoritària dels catalans

El castellà és la llengua majoritària dels catalans
e-noticies.cat - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from e-noticies.cat Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Whose Spanish , Government Catalan ,