Live Breaking News & Updates on Why stanislav

Stay updated with breaking news from Why stanislav. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Prečo Stanislav Mičev skončil ako šéf Múzea SNP

Prečo Stanislav Mičev skončil ako šéf Múzea SNP
domov.sme.sk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from domov.sme.sk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bratislava , Bratislavsky-kraj , Slovak-republic , Slovak , Natalia-milanova , Division-museum-snps , Slovak-national-museum , Slovak-national , Museum-snps , Museum-snps-stanislav , Why-stanislav , Director-museum

Polčák: Babiš má na rukou krev, vláda covid zneužila, bylo to jako totalita. Naše práva byla válcována a drcena


Čestmír Strakatý
19. července 2021 • 06:00
Prostor X: Rozhovor se Stanislavem Polčákem
• video: 
  
Tweet  
Zásah do práv a svobod občanů během pandemie koronaviru byl podle advokáta a europoslance Stanislava Polčáka /STAN/ nepřijatelný. Kandidát na ministra spravedlnosti říká, že to bylo jako návrat do totality. Zároveň ale dodává, že sám byl pro další prodloužení nouzového stavu. Argumentuje pro rozumný přístup v mezích práva. Podporuje přitom taky povinné očkování třeba pro zdravotníky.
Andrej Babiš má na rukou krev, říká v souvislosti s mrtvými z posledních měsíců Polčák. Negativní roli podle něj částečně sehrála i opozice, zodpovědnost ale nese vláda. Na postoji k opatřením, nouzovému stavu i legalitě některých kroků se neshodne ani se svými kolegy z koalice Pirátů a Starostů. Zdůrazňuje, že na podzim a další růst epidemie nejsme připraveni. Kritizuje pandemický zákon, ale i přístup Ústavního soudu.

Czech-republic , Paul-zeman , Constitutional-court , Supreme-state , God-gave , Why-stanislav , Are-you-waiting-for , செக்-குடியரசு , பால்-ஜெமான் , அரசியலமைப்பு-நீதிமன்றம் , உச்ச-நிலை , இறைவன்-காவே