குருத்வாரா ஜனம் அஸ்தான் ஸ்ரீ நான்காண சாஹிப் News Today : Breaking News, Live Updates & Top Stories | Vimarsana

Stay updated with breaking news from குருத்வாரா ஜனம் அஸ்தான் ஸ்ரீ நான்காண சாஹிப். Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Top News In குருத்வாரா ஜனம் அஸ்தான் ஸ்ரீ நான்காண சாஹிப் Today - Breaking & Trending Today

Vaisakhi Celebrations: SGPC begins preparations to send Sikh jatha to Pakistan

:dateline:After receiving a formal invitation from the Pakistan Sikh Gurdwara Parbandhak Committee for attending Vaisakhi celebrations at Gurdwara Sri Panja Sahib, the apex Sikh body Shiromani Gurdwara Parbandhak Committee has begun preparations to send a jatha of Sikhs to Pakistan.

In a press note ....

Hasan Abdal , Panja Sahib , Harjinder Singh Dhami , Saka Nankana , Pakistan Sikh Gurdwara Parbandhak Committee , Shiromani Gurdwara Parbandhak Committee , Gurdwara Sri Panja Sahib , Advocate Harjinder Singh Dhami , Attari Wagah Integrated Check Posts , Gurdwara Janam Asthan Sri Nankana Sahib , Gurdwara Sacha Sauda , Gurdwara Dehra Sahib , Gurdwara Sri Kartarpur Sahib , Gurdwara Sri Rodi Sahib , ஹசன் அபிடேல் , பஞ்சா சாஹிப் , ஹர்ஜிந்தர் சிங் தமி , சகா நான்காண , பாக்கிஸ்தான் சீக்கியர் குருத்வாரா பார்பாந்தக் குழு , ஷிரோமணி குருத்வாரா பார்பாந்தக் குழு , குருத்வாரா ஸ்ரீ பஞ்சா சாஹிப் , வழக்கறிஞர் ஹர்ஜிந்தர் சிங் தமி , குருத்வாரா ஜனம் அஸ்தான் ஸ்ரீ நான்காண சாஹிப் , குருத்வாரா சச்சா சொத , குருத்வாரா டெஹ்ரா சாஹிப் , குருத்வாரா ஸ்ரீ கர்த்தர்பூர் சாஹிப் ,

India bans Sikh pilgrims from observing Saka Nankana's centenary in Pakistan