மும்பை சவால் க்கு இரு மீண்டும் உருவாக்கப்பட்டது ஒரு ஸ்டுடியோ க்கு ரக்ஷா பந்தன் News Today : Breaking News, Live Updates & Top Stories | Vimarsana

Stay updated with breaking news from மும்பை சவால் க்கு இரு மீண்டும் உருவாக்கப்பட்டது ஒரு ஸ்டுடியோ க்கு ரக்ஷா பந்தன். Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Top News In மும்பை சவால் க்கு இரு மீண்டும் உருவாக்கப்பட்டது ஒரு ஸ்டுடியோ க்கு ரக்ஷா பந்தன் Today - Breaking & Trending Today

Raksha Bandhan: Mumbai Chawl To Be Recreated In A Mumbai Studio For Akshay Kumar's Film


Raksha Bandhan: Mumbai Chawl To Be Recreated In A Mumbai Studio For Akshay Kumar s Film
News
Published: Monday, March 8, 2021, 15:07 [IST]
Last
year,
Akshay
Kumar
had
announced
that
he
will
be
teaming
up
with
Aanand
L
Rai
for
a
film
titled
Raksha
Bandhan.
Since
then,
fans
have
been
eagerly
waiting
to
know
more
details
about
this
slice
of
life
film
which
is
set
in
the
heartland
of
India.
Now,
according
to
a
report
in
a
news
portal,
the
pre-production
works
of
this
Akshay
Kumar
starrer
is
going
on
in
full
swing.
The
report
further
stated
that
a
set
of
a
Mumbai ....

Sajid Nadiadwala Bachchan Pandey , Raksha Bandhan , Aanandl Rai , Kriti Sanon , Akshay Kumar , Jacqueline Fernandez , Ram Setu , Sajid Nadiadwala , Bachchan Pandey , Bell Bottom , Akshay Kumar Raksha Bandhan Movie , Mumbai Chawl To Be Recreated Ina Studio For Raksha Bandhan , Post Production Work Begins On Akshay Kumars Raksha Bandhan , Akshay Kumar Upcoming Films , சஜித் நாடியதுவாள பச்சன் பாண்டே , ரக்ஷா பந்தன் , அக்‌ஷய் குமார் , ஜாக்குலின் பெர்னாண்டஸ் , ரேம் செத்து , சஜித் நாடியதுவாள , பச்சன் பாண்டே , மணி கீழே , அக்‌ஷய் குமார் ரக்ஷா பந்தன் திரைப்படம் , மும்பை சவால் க்கு இரு மீண்டும் உருவாக்கப்பட்டது ஒரு ஸ்டுடியோ க்கு ரக்ஷா பந்தன் , போஸ்ட் ப்ரொடக்ஶந் வேலை தொடக்கம் ஆன் அக்‌ஷய் குமார்ஸ் ரக்ஷா பந்தன் , அக்‌ஷய் குமார் வரவிருக்கும் படங்கள் ,