vimarsana.com


Bacalaureat 2021. Elevii susțin prima probă a examenului, la Limba Română.
​Probele scrise încep la ora 09:00. Accesul în centrul de examen se face în intervalul 7:30 – 8:30, pe baza actului de identitate. Totodată, este interzis să introduci în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala stabilită de comisia de bacalaureat. Dacă refuzi depozitarea acestora, nu vei fi primit în examen.
-Nu poți avea, în sala de examen, asupra ta, în penar sau în banca în care ești așezat, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, formulare, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor. De asemenea, în sala de examen, este interzis să ai asupra ta, în penar sau în bancă, telefoane mobile, căști audio, precum și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare/care permite conectarea la internet/la rețele de socializare, ce ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare cu alți candidați/asistenți din centrul/centrele de examen sau cu exteriorul.

Related Keywords

United States ,Bucharest ,Bucuresti ,Romania ,Romanian , ,Place In Bank ,Ministry Education ,Or In Bank ,Center National ,Access In Center ,Today Start ,Baccalaureate Rules ,Literature Romanian ,Ferry Top ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,புக்கரெஸ்ட் ,ரோமானியா ,ரோமானியன் ,அமைச்சகம் கல்வி ,மையம் தேசிய ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.