vimarsana.com

Card image cap


“15 Temmuz” bile bile neden engellenmedi?
Cevher İLHAN
16 Temmuz 2021, Cuma
Yıllardır tumturaklı nutuklarla, sahte senaryolu filmlerle, bir yığın mugâlatayla çarpıtılan 15 Temmuz Hâdisesi’nin arka plânındaki gerçekler çarpıtılıyor.
Oysa “15 Temmuz”dan iki gün sonra gazeteci Levent Gültekin’in “Mesela yüzlerce rütbeli aylarca bir darbe plânı yapıyor, fakat iktidarın bundan haberi olmuyor! Darbe teşebbüsünün saati de çok ilginç. Gece yarısı herkesin evine çekildiği bir vakit değil, bütün halkın en yoğun şekilde sokaklarda olduğu bir vakit seçiliyor. Öncelikle internet, TV’ler gibi iletişim araçlarını kontrol altına almaları gerekirken iki köprüyü kapatarak darbe yapacaklarını düşünmeleri çok aptalca…” ifadeleri vahim vaziyetin peşinen tesbiti olmuştu. (acikcenk@gmail.com, 17.7.16)

Related Keywords

Dalaman , Mugla , Turkey , Istanbul , Anatolia , Turkey General , , Army Head , School Commander , Cnn , For Example , Mustafa The Leader , Middle East , President Dalaman , The Country , Combat Air Force , Lieutenant Mehmet , July Army The Presidency , The Dark Was Released , Air Warfare The School , Aircraft Adnan , What Var , Cause Army Head , வான்கோழி , இஸ்தான்புல் , அனடோலியா , இராணுவம் தலை , பள்ளி தளபதி , சின்ன , க்கு உதாரணமாக , நடுத்தர கிழக்கு , தி நாடு , போர் அேக படை ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.