vimarsana.com

Card image cap


Американські капкейки: історія та рецепт солодкого десерту
Капкейки з кремом / unsplash.com
Ми підготували для вас рецепт смачних тістечок, які ви можете приготувати вдома та подавати у будні та свята. Запишіть собі рецепт.
У перекладі з англійської – cup cake – торт у чашці або fairy cake – казковий торт. Також готують з начинкою з додаванням горіхів, родзинок, фруктів та ягід. Зверху декорують глазур'ю або вершковим кремом.
Існує безліч версій походження тістечок. Одна з версій – вперше їх випікали селяни у Великій Британії. Вони готували тістечка невеликими порціями з різноманітною начинкою та брали для ситного перекусу на обід. Англійці переїздили до Америки та зберігали традиції.
Друга версія – вперше рецепт опубліковано 1796 року Амелією Сіммонс, авторкою книжки "Американська кулінарія". За її рецептом тістечко потрібно було випікати у чашці.
Капкейки часто плутають з мафінами. Їх подають на десерт та готують з додаванням соди або розпушувача, який має солодку начинку та шапочку з крему. Мафіни готують з дріжджового тіста, подають до сніданку. 
Шоколадні тістечка з кремом/ Фото Unsplash
Рецепт капкейків

Related Keywords

United States , , Photo Recipe , Photo Presentation , Photo For , ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் , புகைப்படம் ப்ரெஸெஂடேஶந் , புகைப்படம் க்கு ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.