vimarsana.com

Card image cap


Православна церква 20 липня вшановує пам'ять преподобного
Фоми Малеїна - християнського святого та чудотворця часів Візантії.
День Ангела сьогодні відзначають Герман та Євдокія.
Герман з латинської означає "рідний", "єдиноутробний". Більшість із цих чоловіків стають дратівливим, хитрими та запальними людьми. Здатні на підлість, але вважають це нормою. Вони діловиті та корисливі, можуть піти на все, щоб заробити зайві гроші. У шлюбі ненадійний, та жінок зводить із розуму. Однак з Германа вийде хороший науковець, медик або літератор. Здатний побудувати успішну кар'єру.
Ім'я
Євдокія з'явилося у Візантії. Походить від слова "еудокіа" та означає "подяка", "добре бажання", "благовоління". Ці жінки добрі, ніжні та легко йдуть на поступки. Не люблять конфліктів та уникають їх, щоб не сваритися ні з ким. У шлюбі стають гарними господинями та турботливими дружинами.

Related Keywords

Germany , Belgium , Byzantium , Istanbul , Turkey , Belgian , German , Guardian Angel , July Sebaste , Belgian Church , Day Angel July , Comm Monk Thomas Christian Saint , Day Angel , Name Evdokia , Read As Well , Ukraine Greeting , Joy Light , Look Into Angel , That Saint , Evdokia Today , Laughs Sun , ஜெர்மனி , பெல்ஜியம் , ப்யசாண்டியும் , இஸ்தான்புல் , வான்கோழி , பெல்ஜியன் , ஜெர்மன் , பாதுகாவலர் தேவதை , பெல்ஜியன் தேவாலயம் , அந்த துறவி ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.