vimarsana.com


UNESCO’dan Ayasofya ve Kariye uyarısı!
Dünya Mirası Komitesi, geçen yıl camiye çevrilen Ayasofya ve Kariyede yapılan değişiklikleri bildirmesi için Türkiyeye 1 Şubata kadar süre verdi. Korunmayan varlıkların miras listesinden çıkarılma riski bulunuyor.
Dünya Mirası Komitesi, geçen yıl camiye çevrilen Ayasofya ve Kariye'de yapılan değişiklikleri bildirmesi için Türkiye'ye 1 Şubat'a kadar süre verdi. Korunmayan varlıkların miras listesinden çıkarılma riski bulunuyor.
Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü'ne (UNESCO) bağlı Dünya Mirası Komitesi, Ayasofya ve Kariye'de yapılan değişikliklerle ilgili Türkiye'den rapor istedi.

Related Keywords

China , Turkey , Turkish , Hagia Sophia , Pass Committee , World Heritage Committee , Translated Hagia Sophia , United Nations Education , Culture The Organization , World Culture Heritage , Well On In Turkish , Turkey Hagia Sophia , World Heritage , Superior Universal Value , சீனா , வான்கோழி , துருக்கிய , ஹாகியா சோபியா , உலகம் பாரம்பரியம் குழு , ஒன்றுபட்டது நாடுகள் கல்வி , உலகம் கலாச்சாரம் பாரம்பரியம் , உலகம் பாரம்பரியம் ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.