Live Breaking News & Updates on Actually The Taliban

Stay updated with breaking news from Actually the taliban. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Doç.Dr. Ömer Kul - Belki de son savaş, son şans…!


Doç.Dr. Ömer Kul
Belki de son savaş, son şans…! 
Güney Türkistan, Afganistan’ın kuzeyinde yer alan, arazisi düz ve Afganistan ın Uluğ Türkistan’a açılan stratejik kapısıdır.
Bilindiği üzere Uluğ Türkistan’ın ayrılmaz bir parçası olan Güney Türkistan, 16 Türk Hükümdarlığının 7’sinin kurulduğu ve yönetildiği kadim Türk yurdudur. 
Güney Türkistan özgürlüğünü kaybettiğinden beri asimilasyona maruz kalmış ve benliğinden uzak tutulmaya çalışılmıştır. Güney Türkistan’ın Müslüman-Türk halkı son 42 yıldır imkânsızlıklar içerisinde ve bir o kadar da insanüstü gayretle bölgede varlığını kaybetmeme gayretinde olmuştur. Uzun yıllar silahtan ve savaştan uzak kalan Güney Türkistan Türkleri, Mareşal Raşit Dostum’un liderliğinde savaşmaya ve askeri örgütlenmeye gitmiştir. 1882’den beri özgürlük hasreti çeken Güney Türkistanlılar, ....

United States , Turkish Center , Center Karzai , Where Known , South Turkestan , South Muslim Turkish , South Turkestan Turks , South Turkistan , Lakin South , South In Turkestan , Again South Turkestan Turks , President Pen , South From Afghanistan North Afganistana , Medium Asia , Center Karzai The Taliban , Very Well The Taliban , Actually The Taliban , Qatar Foreign Minister , South Afganistana , South Turkestan The Turks , Taliban South In Turkestan , More Soviets , Afghanistan Turks , From Afghanistan , District The Taliban , Turkey The Taliban ,