Live Breaking News & Updates on Addition jouni

Stay updated with breaking news from Addition jouni. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Seuraa suorana eduskunnan kyselytuntia: Miten oppositio reagoi hallituksen budjettiesitykseen?

Seuraa suorana eduskunnan kyselytuntia: Miten oppositio reagoi hallituksen budjettiesitykseen?
mtvuutiset.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from mtvuutiset.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Finland , Afghanistan , Finnish , John-haavisto , Swedish-finnish , For-example , Addition-jouni , True-finns , Chairman-metric-bite , For-now , Intention-finland

Pariskunta käy aakkosjärjestyksessä läpi kaikki Suomen 306 kuntaa


Jouni Tervahonka alkoivat yhdessä miettimään, kuinka monessa Suomen kunnassa he oikein ovat käyneet.
– Mietittiin sitten, että olisipa kiva käydä niissä kaikissa. En muista kumpi meistä ehdotti, että no, käydään kaikissa ja käydään ne läpi aakkosjärjestyksessä. Ja siitä idea sitten lähti.
Pariskunta aloitti matkansa Akaasta vuonna 2018. Tällä hetkellä kuntia on käyty läpi 46, eli 250 on vielä jäljellä. Loput I-kirjaimella alkavat kunnat pyritään käymään läpi elokuun aikana. Kyseessä ei heidän mukaansa ole nopeuskilpailu, koska silloin vierailuista ei jäisi mitään käteen.
– Tietenkin tämän voisi toteuttaa niin, että hirveällä kiireellä vain hujauttaisimme kunnista läpi, mutta halusimme toteuttaa tämän niin, että pysähdytään kunnolla kuhunkin kuntaan ja tutustutaan jokaiseen ainakin vähän, Jouni kertoo.

Helsinki , Eteläuomen-läi , Finland , Ivalo , Lapland , Ikaalinen , Landskapet-birkaland , London , City-of , United-kingdom , Couple-run