vimarsana.com

Latest Breaking News On - Alexander damjanovi - Page 6 : vimarsana.com

Istraga krađe više tona cigareta iz Luke Bar

Istraga krađe više tona cigareta iz Luke Bar
slobodnaevropa.org - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from slobodnaevropa.org Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

RTCG - Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis :: Ekonomija :: Za šest mjeseci 50 miliona eura od poreza na dobit

UPRAVA PRIHODA I CARINA Za šest mjeseci 50 miliona eura od poreza na dobit Uprava prihoda i carina (UPC) naplatila je do 30. juna 50 miliona eura od poreza na dobit. Iz državne uprave, na čijem je čelu Aleksandar Damjanović, za Dan su saopštili da su prijavu poreza na dobit pravnih lica zaključno sa 30. junom prijavila 28.004 poreska obveznika. “Ukupna obaveza po osnovu poreza na dobit prijavljena kroz dostavljene prijave poreza na dobit za 2020. godinu iznosi 60.590.241 euro, pri čemu su od navedenog iznosa do sada naplaćena 50.080.334 eura. Treba naglasiti i da je jedan dio obveznika iskoristio zakonom propisano pravo na umanjenje poreske obaveze od šest procenata prilikom blagovremene uplate cjelokupne dospjele obaveze, kao i da jedan dio obveznika prijavljenu obavezu izmiruje u šest mjesečnih rata”, precizirali su iz Uprave prihoda i carina.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.