Live Breaking News & Updates on Homeland Newspaper

Stay updated with breaking news from Homeland newspaper. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Kur'ân'ın güzel kadın tanımı - YENİ ASYA


Kur’ân’ın güzel kadın tanımı
Yasemin GÜLEÇYÜZ
İslâm medeniyetinin güzel kadınları.
Bediüzzaman Hazretleri’nin Hanımlar Rehberi’nde dikkat çektiği gibi kadının en cazibedar, en tatlı güzelliği kadınlara mahsus bir letafet ve nezaket içindeki ahlâk güzelliğidir. 
En kıymetli, en şirin güzelliği, ulvî, ciddî, samimî, nuranî şefkatidir. Bunlar ‘’suret güzelliği’’ gibi bir gün gelip solmaz, aksine gün geçtikçe tazelenir, gelişir. Hürmeti, sevgiyi celb eder. 
O yüzden bir kadının kendisine yapabileceği en büyük iyilik, güzelliğinin geçici olduğunu idrak etmek, sahiplenmemek. Güzelliğin Rabbimizin Cemil isminin bir tecellisi olduğunu ve imtihana vesile kılındığını bilmek. ....

United States , National Security Consultant Henry , Bediuzzaman Hazrat Ladies The Guide , Respect For , Beauty Our Lord Cemile , Like That , Deceased Osman Rise , Cold The War , China Communist , Homeland Newspaper , ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் , மரியாதை க்கு , போன்ற அந்த , சீனா கம்யூனிஸ்ட் ,