Live Breaking News & Updates on Joint United Kingdom The Government Monday

Stay updated with breaking news from Joint united kingdom the government monday. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Nepaisant sparčiai augančio naujų COVID-19 atvejų skaičiaus, Anglijoje atšaukti ribojimai


BNS2021.07.19 06:56
Koronavirusas Jungtinėje Karalystėje / AP nuotr.
Jungtinės Karalystės Vyriausybė pirmadienį atšaukė didžiąją dalį dėl koronavirusinės pandemijos įvestų suvaržymų Anglijoje, žengdama žingsnį, kurį mokslininkai ir opozicija pasmerkė kaip pavojingą šuolį į nežinomybę.
Nuo vidurnakčio (2 val. Lietuvos laiku) vėl gali veikti tokios vietos kaip naktiniai klubai, taip pat pilnu pajėgumu gali veikti kitos įstaigos uždarose patalpose, tačiau nebelieka teisiškai nustatytos tvarkos dėl kaukių dėvėjimo ir darbo iš namų.
Kaip praėjusią savaitę teigė sveikatos apsaugos sekretorius Sajidas Javidas, verslas ir didelių renginių organizatoriai bus skatinami naudoti COVID-19 statuso sertifikatus „didelės rizikos aplinkose“. ....

Indonesia , Lithuania , United-kingdom , Brazil , Boris-johnson , Joint-united-kingdom-the-government-monday , Joint-united-kingdom , Monday-england , Media-july , இந்தோனேசியா , லிதுவேனியா