Live Breaking News & Updates on Mark Brakovi

Stay updated with breaking news from Mark brakovi. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

DECA ĆE NAM IZGINUTI ZBOG DRUŠTVENIH MREŽA! Izazovi na Tik toku sve jeziviji!

DECA ĆE NAM IZGINUTI ZBOG DRUŠTVENIH MREŽA! Izazovi na Tik toku sve jeziviji!
informer.rs - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from informer.rs Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Katarina Jonev , Mark Brakovi , Be Us Due To Social Network , Internet Katarina Jonev , Doctor Goran , மருத்துவர் கோரான் ,

Alarmantni podaci Republičkog zavoda za statistiku - Beograd prednjači


prosek u godinama , podaci RZS
Prema njihovim podacima, na 1.000 stanovnika u Srbiji imamo dva razvoda, a brakorazvodne parnice uglavnom pokreću parovi bez dece. RZS ukazuje i da nešto više od polovine razvedenih čine ljudi sa decom, u svakom drugom slučaju sa jednim detetom.
Ministar za brigu o porodici i demografiju Ratko Dmitrović ističe da je samo u Beogradu u poslednjih 10 godina razvedeno 40 odsto brakova.
- U Srbiji svaki treći brak nije preživeo prvu deceniju bračnog staža! Vrednosni i statusni simboli današnjeg čoveka su automobili, stanovi i brendirana odela, a ne deca i duh zajedništva koji neguje porodica. Problem demografije je među prioritetnim i neophodno je uporedo raditi na promeni svesti i sistema vrednosti koji je nametnuo savremeni način života - istakao je ministar Dmitrović. ....

Serbia General , Backi Petrovac , Alexander Jankovic , Mark Brakovi , Republican Bureau For Statistics , Republican Bureau For Statistics Belgrade , Republican Bureau , Statistics Belgrade Leads , New Market Trgoviste ,

ALARMANTNI PODACI REPUBLIČKOG ZAVODA ZA STATISTIKU! Svaki treći brak u Srbiji ne doživi deset godina!


ALARMANTNI PODACI REPUBLIČKOG ZAVODA ZA STATISTIKU! Svaki treći brak u Srbiji ne doživi deset godina!
Samo u Beogradu u poslednjih deset godina razvedeno 40 odsto brakova Muškarci se najčešće razvode u 44. godini, a žene u 41.
Svaki treći brak u Srbiji ne preživi prvih deset godina, pokazuju najnoviji podaci Republičkog zavoda za statistiku (RZS)!
U 2020. razvedeno je 8.687 brakova, a prosečno trajanje braka u Srbiji, prema podacima za prošlu godinu, bilo je svega 13,6 godina.
Pucaju veze
Kako kažu u RZS, brakovi se u najvećem broju slučajeva završavaju u prve četiri godine zajedničkog života. ....

Serbia General , Backi Petrovac , Alexander Jankovic , Mark Brakovi , Data Republican Bureau , Republican Bureau For Statistics , Data Republican Bureau For Statistics , Republican Bureau , New Market Trgoviste , Most Common , பெரும்பாலானவை பொதுவானது ,

RTS :: Nije samo od korone, "živci se istanje" i kada skala na termometru skoči


Na meti napada bilo je desetak 
radnika Gradske čistoće, ali i vozači GPS-a. Da su takve situacije češće tokom letnjih dana, potvrđuje Igor Stanojević, koji već dve decenije sedi za volanom trolejbusa 29.
Što se tiče putnika, naravno su im živci tanji, pogotovo kad je velika vrućina. Ako se desi da ne radi klima, onda je to katastrofa. Pretežno su verbalne, naravno, bilo je i slučajeva što se tiče saobraćaja, da izleću da hoće da se tuku, ali opet tu smo mi koji to smirujemo. Mi smo ti koji imamo čelične živce , zaključuje Igor Stanojević, vozač trolejbusa ....

States Brakovi , Igor Stanojevic , Mark Brakovi , Province Hubei ,

ZAŠTO LJUDIMA SADA UČESTALO "PUCA FILM" Kovid i vrućine koktel katastrofe na užarene živce


ZAŠTO LJUDIMA SADA UČESTALO PUCA FILM Kovid i vrućine koktel katastrofe na užarene živce
Alo!/Tanjug/M. Š.Vesti
11.07.2021
07:43
Gotovo da nije bilo dana protekle dve nedelje, a da negde na ulici nije primećeno nasilje. Iako nema preciznih podataka, čini se da ga je više nego ikad. Stručnjaci objašnjavaju da vrućine mogu da utiču na raspoloženje i pojačaju agresiju, ali ne zanemaruju ni nove životne okolnosti koje je donela pandemija.
EPA/YURI KOCHETKOV
 
Napad na radnicu u teretani – poslednji u nizu snimaka nasilja. Na društvenim mrežama odjeknuo je i snimak tuče sekirama usred dana. Još je sveže sećanje na nasilje nad ženom na Adi Ciganliji, a samo nekoliko dana kasnije sličan prizor viđen je i na Banjici. ....

States Brakovi , Igor Stanojevic , Mark Brakovi , Why People Now Frequently , Province Hubei ,