Live Breaking News & Updates on Misdaad

Stay informed with the latest breaking news from Misdaad on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Misdaad and stay connected to the pulse of your community

Olympische zwemkampioen geeft toe dat hij deelnam aan bestorming Capitool - Wereld

Klete Keller, een Amerikaanse zwemmer die tweemaal goud en in totaal vijf medailles won voor zijn land op de Olympische Spelen, heeft bekend te hebben deelgenomen aan de bestorming van het Capitool eerder dit jaar. Hij is beschuldigd van een zogenoemd federaal misdrijf, pleitte schuldig en riskeert een forse gevangenisstraf.

United-states , American , Nancy-pelosi , Capitol-world , January-it-capitol , Misdaad ,

Ontploffing in Limburg, mogelijk link met geweld Alblasserdam en Ambacht na onderschepte coke

Een ontploffing in de Limburgse plaats Hoensbroek in de nacht van woensdag op donderdag houdt mogelijk verband met een explosie, brand, beschieting en dreigbrieven in Alblasserdam, Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht.

Explosives-experts , Politie , Vergisontvoering , Hoensbroek , Nieuws , 112 , Misdaad ,

Flatwoning in Den Bosch was bommenfabriekje voor plofkrakers

De explosieven die vorig jaar zijn gevonden in de berging van een flat in Den Bosch waren bedoeld voor het opblazen van pinautomaten. Een vrouw uit Den Bosch knutselde de bommen in elkaar voor een bende plofkrakers. Dat denkt de politie na een uitgebreid onderzoek samen met de Duitse autoriteiten.

Germany , Netherlands , Osnabruck , Niedersachsen , German , Dutch , Court-central-netherlands , Apartment-house , Final-october , Able-explosives-squad-defense , Into-february

Wildwest in de Drechtsteden; na Alblasserdam ook woning in Hendrik-Ido-Ambacht betrokken bij mislukte cocaïnedeal

De mislukte invoer van een grote partij cocaïne via de haven van Antwerpen leidt tot steeds meer onrust in de Drechtsteden. In de nacht van vrijdag op zaterdag speelden zich niet alleen incidenten af in Alblasserdam. Ook het nabijgelegen Hendrik-Ido-Ambacht werd in de nawee betrokken. Wie of wat volgt?

Wild-west , Main-village , Friday-saturday , Politie , Drugshandel , Hendrik-ido-ambacht , Nieuws , 112 , Misdaad ,

De Bendes van Oss: de geschiedenis herhaalt zich?

Een nieuwe column van Willem-Jan Joachems, de misdaadverslaggever van Omroep Brabant.

Netherlands , Dutch , Mafia , Able-gangs , Broadcasting-brabant , Profile-picture , Surgery-alpha , Able-mob , Sylvia-diagonally , Second-world , Columns

'Mensen opsluiten in een gevangenis voor minder zware feiten heeft geen enkel positief effect' - België

'Ook in België krijgt de retoriek van de hardere straffen voet aan de grond, nu vanaf december 2021 ook kortere gevangenisstraffen uitgevoerd zullen worden', schrijft advocaat Johan Heymans van de Vrijdaggroep. Hij pleit ervoor om het detentiebeleid te herdenken.

Netherlands , United-kingdom , France , Belgium , French , Belgian , British , Dutch , Boris-johnson , The-contrary , Misdaad

Politie onderzoekt mogelijk schietpartij in Hoogeveen

Bij een flat aan de Bilderdijklaan in Hoogeveen zou vannacht zijn geschoten. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd, zegt woordvoerster José van Gijssel.

112 , Politie , Hoogeveen , Misdaad ,

Gewonde na geweld in Meppel: 3 verdachten uit Overijssel opgepakt

In een huis aan de Ceintuurbaan in Meppel is gisteravond laat een man gewond geraakt bij een ernstig geweldsincident. Dat meldt de politie op Twitter. Afgelopen nacht heeft de politie drie verdachten opgepakt.

Almelo , Overijssel , Netherlands , Hengelo , Gelderland , 112 , Geweld , Politie , Meppel , Misdaad ,

Politie onderzoekt mogelijke schietpartij in Hoogeveen

Bij een flat aan de Bilderdijklaan in Hoogeveen zou vannacht zijn geschoten. De politie doet onderzoek naar wat er precies is gebeurd, zegt woordvoerster José van Gijssel.

112 , Politie , Hoogeveen , Misdaad ,