Live Breaking News & Updates on Ožar

Stay updated with breaking news from Ožar. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

AUTOBUS SE SAMOZAPALIO GSP saopštava da nije bilo povređenih

Otkriveno kako je došlo do požara u garaži GSP na Karaburmi, gde je gorelo više autobusa.

Belgrade , Serbia-general- , Grad-beograd , Sp , Utobus , Ožar ,

Otkriveno kako je došlo do požara u garaži GSP na Karaburmi: Gorelo više autobusa

Gradsko saobraćajno preduzeće "Beograd" saopštilo je da je sinoć oko 20.30 sati došlo do samozapaljenja parkiranog autobusa u pogonu na Karaburmi.

Belgrade , Serbia-general- , Gradsko-saobraćajno-preduzeće , Araburma , Ožar , Sp , Zgoreo-autobus , Utobusi ,

OGROMAN GUBITAK ZA PČELARE U požarima u Grčkoj uništeno više od 9.000 košnica

U požarima koji su opustošili poslednjih sedmica delove Grčke ogromnu štetu pretrpeli su pčelari koji su izgubili više od 9.000 košnica.

Vasilis , Perifereia-thessalias , Greece , Istanbul , Turkey , Huge-loss-for , Universities-istanbul , Grčka , čele , Ožar , Ošnica

OGROMAN GUBITAK ZA PČELARE U požarima u Grčkoj uništeno više od 9.000 košnica

U požarima koji su opustošili poslednjih sedmica delove Grčke ogromnu štetu pretrpeli su pčelari koji su izgubili više od 9.000 košnica.

Vasilis , Perifereia-thessalias , Greece , Istanbul , Turkey , Huge-loss-for , Universities-istanbul , Pčelarstvo , Ošnice , Ožar , Rčka

MATIJA IZ ARILJA JE PRAVI HEROJ Sa svojih 18 godina on je vatrogasac dobrovoljac, gazio vatru kako bi pomogao komšijama (FOTO)

Veliki šumski požari koji su ovog leta zahvatili Zapadnu Srbiju nisu zaobišli ni Arilje. Vatru si gasili i pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva, a među njima i jedan osamnaestogodišnjak. Iako mlad, Matija Stojić odlučio je da spasavajuću tuđe rizikuje čak i svoj život i postao je vatrogasac volonter

Serbian , Matthias-from , True-hero-with , Old-well , Arilje , Atrogasac , Ožar , Atija-stojić ,

GORI SIBIR Ruski vatrogasci gase 147 šumskih požara, vatra zahvatila 303.000 hektara

Vatrogasci u Rusiji su u protekla 24 sata ugasili požare na području površine od skoro 332.000 hektara, a u toku su akcije na gašenju požara koji su zahvatili skoro 303.000 hektara, saopštila je danas ruska služba za zaštitu šuma.

Russia , Forest-department , Worse-siberia-russian , Forest-fire , Eleven-fire , Rusija , Ibir , Atrogasci , Ožar ,

Požar na području Jadrtovca kod Šibenika

Zbog požara isključen je 30-kilovoltni dalekovod a povremeno su bile zatvorene lokalna cesta Žaborić-Jadrtovac i jadranska magistrala kroz Žaborić.

Sibenik , Bensko-kniniska , Croatia , Center-sibenik , Thursday-croatia-fire , Sibenik-well , Sibenik-knin-county , Due-to-fire , Road-well-adriatic-highway , Vatrogasci , Adrtovac