Live Breaking News & Updates on õpetajad

Stay updated with breaking news from õpetajad. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Jaak Valge: veel haridusvaldkonna arengukavast

Uus hariduse arengukava on deklaratiivne ja halvasti fokusseeritud. Õpetajate puudusele on küll tähelepanu osutatud, kuid mitte piisavalt. Eesti keele kui Eesti ainsa riigikeele rolli ja tähtsuse enesestmõistetav vajalikkus hariduses, teaduses, ettevõtluses ja igapäevaelus hägustub mitme keele valdamise nõudesse, kirjutab Jaak Valge.

Estonia , Estonian , Margit-sutrop , Andrus-ansip , Samal-and-university , Sutrop-also , Estonian-conservative , Not-clear , எஸ்டோனியா , எஸ்டோனியன் , எஸ்டோனியன்-பழமைவாத

Osa haridustöötajaid taunivad erisusi vaktsineeritutele

Haridus- ja teadusministeerium tahab, et vaktsineerimata haridustöötajaid testitaks koroonaviiruse vastu iga nädal. Osad haridustöötajad väljendavad aga pahameelt, et nii üritab ministeerium neid survestada vaktsineerima.

Still-worried-about , Come-rakaselg , Viib-ramsi , Vaktsineerimine , õpetajad ,

Osa haridustöötajaid taunib erisusi vaktsineeritutele

Haridus- ja teadusministeerium tahab, et vaktsineerimata haridustöötajaid testitaks koroonaviiruse vastu iga nädal. Osad haridustöötajad väljendavad aga pahameelt, et nii üritab ministeerium neid survestada vaktsineerima.

Riga , Latvia , Still-worried-about , Come-rakaselg , ரிகா , லாட்வியா , Vaktsineerimine , õpetajad ,

Koolidesse läheb tänavu õpetama ligi 100 vabatahtlikku

Tänavu läheb koolidesse vabatahtlikuna õpetama ligi 100 eri eluala inimest. Haridusministeeriumi hinnangul on sellisest abiväest palju kasu, sest programm Noored Kooli leevendab õpetajate põuda, Edumus avardab õpilaste maailmapilti.

Tallinn , Harjumaa , Estonia , Estonian , Teadusministeriumi-kristi , Mari-luist-ranzan , Young-school-margot , Young , Mari-luist , Edumuse-will , These-people , Haridus

Kersna: paari kuuga peaks saama 70 protsenti 16-17-aastastest ühe vaktsiinidoosi

Haridus- ja sotsiaalministeeriumi tegevuskava eesmärk on, et oktoobri lõpuks oleks vähemalt 70 protsenti 16-17-aastastest noortest saanud vähemalt ühe doosi koroonavaktsiini, ütles haridusminister Liina Kersna.

Estonia , Estonian , Start-of-the-new-school , Plan-focuses , New-school , Complements-the , Haridus , õpilased , Vaktsineerimine , õpetajad , எஸ்டோனியா