vimarsana.com

Latest Breaking News On - கொலம்பியா தி பல்கலைக்கழகம் - Page 1 : vimarsana.com

ABD'nin Afgan ordusuna yatırımı Taliban'a yaradı

Eşref Gani kimdir ve dini görüşü nedir? Afganistan Cumhurbaşkanı Eşref Gani'nin hayatı ve biyografisi

Taliban'ın Afganistan'ı ele geçirmesiyle birlikte gözler ülkenin Cumhurbaşkanı Eşref Gani'ye çevrildi. Cumhurbaşkanı Eşref Gani görevinden istifa etti mi, ülkeyi terk etti mi? Peki Eşref Gani Ahmedzey kimdir kaç yaşındadır ve dini görüşü nedir? Detaylar haberimizde.

Kanada ve ABD'de cehennem sıcağına bir milyar kurban! Canlı canlı piştiler

Kanada ve ABD de cehennem sıcağına bir milyar kurban! Canlı canlı piştiler Kanada ve ABD de cehennem sıcağına bir milyar kurban! Canlı canlı piştiler 04 Ağustos 2021 Çarşamba - 8:48 | Son Güncelleme : 04 08 2021 - 8:48 Cehennem sıcakları ABD ve Kanada da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Önceki ay Kanada’nın batısında 84 yılın en yüksek sıcaklığına, ABD’nin ise yüzde 15’inde rekor sıcaklığa neden olan Kuzeybatı Pasifik ısı dalgası, bir milyardan fazla deniz canlısının ölümüne yol açtı Haziran ayının sonunda ABD ve Kanada’yı etkisi altına alan Kuzeybatı Pasifik’teki aşırı ısı dalgası nedeniyle bir milyardan fazla deniz canlısının öldüğü açıklandı. Deniz biyoloğu Christopher Harley’nin liderlik ettiği British Columbia Üniversitesi’nden bir araştırma ekibi, özel ekipmanlarla Kuzeybatı Pasifik’te sığ sular ve kıyı şeridinde inceleme yaptı. Uzmanlar, yüzlerce kilom

Aþýrý sýcaklar çevre felaketine dönüþtü! ABD ve Kanada'da bir milyardan fazla deniz canlýsý öldü

Aşırı sıcaklar çevre felaketine dönüştü! ABD ve Kanada da bir milyardan fazla deniz canlısı öldü Aşırı sıcaklar çevre felaketine dönüştü! ABD ve Kanada da bir milyardan fazla deniz canlısı öldü Dünya kavurucu sıcakların etkisi altında. Kanada nın batısında 84 yılın en yüksek sıcaklığına, ABD nin ise yüzde 15 inde rekor sıcaklığa neden olan Kuzeybatı Pasifik ısı dalgası, bir milyardan fazla deniz canlısının ölümüne yol açtı. Uzmanlar, yüzlerce kilometrelik kıyı şeridi boyunca aşırı ısının, midyeler, deniz yosunları ve küçük deniz canlılarını pişirdiğini ortaya koydu.

'Erdoğan rejimi dünyada insan kaçırmakla övünen tek ülke'

'Erdoğan rejimi dünyada insan kaçırmakla övünen tek ülke'
samanyoluhaber.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from samanyoluhaber.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.