vimarsana.com


Macron, Ermeni lobisini kullanıyor
Macron, Ermeni lobisini kullanıyor
Azerbaycan Missiya Medya Grubu Başkanı Ramin Ahmedov, Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron’un Ermenistan’a yapacağı ziyaret öncesinde, Akit’e çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.
2021-07-18 09:14:00 -
Ahmedov,
“Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un Ermenistan’a planlanan ziyareti, Paris’in Ermeni yanlısı tutumunu bir kez daha gözler önüne serecek. Macron, Ermenistan ile geniş ekonomik bağlar kurmakla ilgilendiği imajını oluşturmaya çalışıyor. Ancak şimdiye kadar yaşanan süreç, Macron’un Ermenileri kendi çıkarları için maşa olarak kullandığını gösteriyor. Çünkü bölgesel seçimleri kaybeden Emmanuel Macron’un reytingini yükseltmek için bir araca ihtiyacı var. Fransa Cumhurbaşkanı Ermenistan’ı ziyaret ederek bir sonraki seçimlere kadar ülkedeki Ermeni lobisinin dikkatini çekmek, orada yaşayan Ermenilerin saygısını kazanarak seçimlerde oylarını almak istiyor” dedi.

Related Keywords

Minsk ,Belarus General ,Belarus ,France ,Armenia ,Armenian ,French , ,Minsk Co ,Muhammet Happy ,France President Emmanuel Armenia ,Paris Armenian ,France President Armenia ,France The President ,Also In France Emmanuel ,The Country Muslims ,மிந்ஸ்க் ,பெலாரஸ் ,பிரான்ஸ் ,ஆர்மீனியா ,ஆர்மீனியன் ,பிரஞ்சு ,மிந்ஸ்க் இணை ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.