Live Breaking News & Updates on Friendly ajax

Stay informed with the latest breaking news from Friendly ajax on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Friendly ajax and stay connected to the pulse of your community

Bayern Múnich y Ajax empatan 2-2 en partido amistoso

julio 24, 2021
Buen encuentro en el Allianz Arena con el empate dentro de la cancha en el cual ambos cuadros mostraron capacidad de reacción ante las circunstancias del cotejo

Múnich, Alemania
El Bayern de Múnich empató este sábado en partido amistoso ante el Ajax de Ámsterdam (2-2), en el debut en casa del nuevo técnico del gigante bávaro Julian Nagelsmann.
Luego de haber ido por detrás en el marcador una buena parte del primer tiempo tras el gol de Zakaria Labyad (10), el Bayern volteó el resultado merced a dos goles de dos ex del París SG: Eric Choupo-Moting (40), y Tanguy Kouassi Nianzou (48).

Paris , France-general- , France , Munich , Bayern , Germany , Amsterdam , Noord-holland , Netherlands , Victor-jensen , Tanguy-kouassi ,