Live Breaking News & Updates on Plan century

Reakcija po LKF rinkimų – apie Vydą Gedvilą, vilniečio pažadus ir rinktinę be Šaro

Reakcija po LKF rinkimų – apie Vydą Gedvilą, vilniečio pažadus ir rinktinę be Šaro
15min.lt - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from 15min.lt Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Lithuania , Vilnius , Vilniaus-apskritis , Russia , France , Spain , Edmund-jakilaitis , Butautas-eric , Robert-javtokas , Kazio-maksvy , Robert-javtokas-eric , Gedvilas-eric

Ramunė Sotvarė-Šemetienė. Įstrigę tarp taisyklių ir tikrovės

Ramunė Sotvarė-Šemetienė. Įstrigę tarp taisyklių ir tikrovės
lrt.lt - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from lrt.lt Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Iraq , Minsk , Belarus-general , Belarus , Lithuania , Europe-union , Lithuania-house , Plan-century , Chamomile , Red-cross , Minister-agne

LRT trumpai. Migrantų apgyvendinimas Dieveniškėse – kas planuojama ir kodėl nepavyksta susitarti?

LRT trumpai. Migrantų apgyvendinimas Dieveniškėse – kas planuojama ir kodėl nepavyksta susitarti?
lrt.lt - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from lrt.lt Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Lithuania , Poland , Belarus , Polish , Lithuanian , Inskas-pozela , Vitali-dmitrijev , Family-national , Plan-century , Salcininku-district , Extraordinary-salcininku , Moi-building

Nefinansinë darbuotojø motyvacija – ne tik ámanoma, bet ir bûtina


Verslo žinios
Reklama publikuota: 2021-07-21 05:00
Dovilė Sukackaitė-Bolienė, Šiaulių banko personalo projektų vadovė.
Šiaulių bankas
Gal Jūsų verslas yra gana mažas, kolektyvas ne tik puikiai pažįsta vienas kitą, bet žino ir kiekvieno šeimos istorijas bei vaikų vardus? O gal dirbate didelėje organizacijoje, bet ryte gyvai prie kavos ar per Zoom atrandate laiko su komanda pasidalinti nuotaikomis ir pasitarti dėl dienos darbų? Abiem atvejais jau turite daug potencialo darbuotojų motyvacijai ir jo nereikėtų nuvertinti. Specialistai pateikia daugiau galimų motyvavimo įrankių, kurie nereikalauja didelių finansinių investicijų, tačiau atsiperka su kaupu.
Mintis, kad būtent atlyginimas yra svarbiausias atlygis už darbą ir geriausias motyvavimo įrankis, dar vis gana gaji, tačiau vien atlygiu sėkmingos komandos suburti tiesiog neįmanoma. Pasak „People LAB“ įmonės partnerės ir konsultantės Aistės Grigaliūnaitės–Staselienės, vertinant atlyginimą, svarbu nepamiršti, kad jis mokamas ne tik už darbą, rezultatą ir pastangas, bet ir už kliūtis, su kuriomis darbe gali tekti susidurti. Tomis kliūtimis kartais tampa prasta vadyba ar komunikacija, nesutvarkyti procesai, blogas grįžtamasis ryšys. Kuo daugiau panašių kliūčių darbuotojas patiria, tuo didesnis jo atlygio lūkestis. „Siekiant didinti pasitenkinimą darbu, reikia mažinti tas kliūtis, o visa tai ir nuveda mus į nefinansinę darbuotojų motyvaciją. Tokia motyvacija ne tik įmanoma, bet ir būtina“, – specialioje Šiaulių banko iniciatyvos smulkiojo verslo bendruomenei „Planas A“ skirtoje tiesioginėje konsultacijoje kalbėjo A. Grigaliūnaitė-Staselienė.

Siauliai , Auliu-apskritis , Lithuania , Young , Plan-century , The-summer , Can-not , For-example , The-way , Honours-grath , For-now-market

Šalčininkų rajono taryba dėl planų apgyvendinti migrantus šaukia neeilinį posėdį


Šalčininkų politikai nepritarė centro migrantams kūrimui Dieveniškėse
M. Morkevičiaus / ELTOS nuotr.
Į neeilinį tarybos posėdį penktadienį susirinkę Šalčininkų rajono savivaldybės tarybos nariai išreiškė nepritarimą, kad Dieveniškių miestelyje būtų kuriamas centras migrantams apgyvendinti.
Taip pat nuspręsta kreiptis į Vyriausybę, Vidaus reikalų ministeriją su prašymu peržiūrėti planuojamą sprendimą ir parinkti kitą tinkamesnę vietą, nekeliančią grėsmės gyventojų saugumui ir nebloginančią vietos gyventojų padėties, pranešė savivaldybė.
„Mano pozicija kategoriška dėl Dieveniškių centro steigimo, pozicija yra vienareikšmiška. Dėl bendradarbiavimo mes esame pasiruošę dirbti kaip ir anksčiau, pagal mūsų galimybes, teiksime paslaugas, ieškome vietų laikinam apgyvendinimui, bet centrui, kuriame pabėgėliai gyventų neterminuotą laiką, mes esame prieš“, – sakė savivaldybės meras Zdzislavas Palevičius.

Siemens , Salcininku-district-council , War-ministry , Salcininku-district , Siemens-internal , Minister-agent , Plan-century , ஸீமெந்ஸ் ,