Live Breaking News & Updates on Plus current

Stay updated with breaking news from Plus current. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Bruce Boudreau featured in NHL Network documentary celebrating 40th anniversary of 'Slap Shot'

Former Capitals Head Coach Bruce Boudreau was a second-round draft pick by the Leafs, a Calder Cup-winning head coach in the AHL, and a successful bench boss in the NHL. Yet he might be best known for a 15-second cameo he made in the cult-classic movie Slap Shot. Next Wednesday, the NHL will debut a…

United-states , Minnesota , American , Bob-costas , Mike-gartner , Ryan-suter , Connor-mcdavid , Jeff-carlson , Phil-esposito , Michael-russo , Bruce-boudreau , Nancy-dowd

'강제적 구조조정 답 아니다' 서울지하철 노사 극적합의 : 수도권 : 전국 : 뉴스 : 한겨레

'강제적 구조조정 답 아니다' 서울지하철 노사 극적합의 : 수도권 : 전국 : 뉴스 : 한겨레
hani.co.kr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hani.co.kr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Seoul , Soult-ukpyolsi , South-korea , Seoul-city , Seongdong , Kyonggi-do , Lee-eun-joo , Nov-ministry-of-land , Ministry-of-strategy , Seongdong-district , Kim-sang-beom , Seoul-senior

'강제 구조조정 답 아니다' 서울지하철 노사 극적합의 배경은 : 수도권 : 전국 : 뉴스 : 한겨레

'강제 구조조정 답 아니다' 서울지하철 노사 극적합의 배경은 : 수도권 : 전국 : 뉴스 : 한겨레
hani.co.kr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hani.co.kr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Seoul , Soult-ukpyolsi , South-korea , Seoul-city , Seongdong , Kyonggi-do , Lee-eun-joo , Nov-ministry-of-land , Ministry-of-strategy , Seongdong-district , Kim-sang-beom , Seoul-senior

"רינגו": מחזמר חביב על פין שיצא לחופשי | ביקורת

"רינגו" בתיאטרון הקאמרי הוא מחזמר אנרכיסטי ומהנה שבמרכזו פין שבורח כדי לתת פורקן לשני התחביבים הגדולים שלו - אכילת המבורגרים וכיבוש נשים. זו מראה מעוותת של החברה הישראלית התאבה לסיפוקים ונאחזת בסמלים של עוצמה וכוח, אך הממד הפוליטי של ההצגה מעורר מבוכה

New-york , United-states , Russia , Israel , Russian , Shauna-levi , Gertie-daisy , Yaron-edelstein , Alex-kochmann , Rooney-nathaniel , Benjamin-netanyahu , Sigmund-freud

Οι υψηλότερα αμειβόμενοι οδηγοί της Formula 1


Του Brett Knight
Ο Λιούις Χάμιλτον παραμένει στην pole position όσον αφορά τα έσοδα, ηγούμενος μιας ομάδας πιλότων της F1 που συνολικά αναμένεται να κέρδισει 211 εκατ. δολάρια το 2021.
Η εποχή που η Formula 1 ξόδευε ασύστολα χρήματα εφέτος έφτασε στο τέλος της, όμως υπάρχει μια ομάδα που παραμένει στο απυρόβλητο από το budget cap (το πλαφόν εξόδων) που επιβλήθηκε για πρώτη φορά στις ομάδες: Φυσικά πρόκειται για τους οδηγούς, με τους 10 πιο ακριβοπληρωμένους πιλότους να υπολογίζεται ότι συνολικά θα λάβουν αμοιβές ύψους 211 εκατ. δολαρίων το τρέχον έτος, υπό τη μορφή μισθών και μπόνους.
Πρώτος σε αυτή την ομάδα δεν είναι άλλος από τον Λιούις Χάμιλτον, τον σούπερ σταρ της Mercedes που αναμένεται να κερδίσει το 2021 ένα ποσό που αναμένεται να φτάσει τα 62 εκατ. δολάρια. Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνεται ο μισθός του ύψους 55 εκατ. δολαρίων-περισσότερα από τα διπλά από όσα λαμβάνει ο πλησιέστερος ανταγωνιστής του- καθώς και μπόνους νίκης που υπολογίζεται ότι θα φτάσουν τα 7 εκατ. δολάρια. Τα έσοδα του Χάμιλτον- καθώς είναι πιθανό να χάσει τον φετινό τίτλο- θα είναι μειωμένα σε σχέση με το 2020 όπου είχε κερδίσει 66 εκατ. δολάρια. Σε αυτό το ποσό περιλαμβανόταν το μπόνους της κατάκτησης του πρωταθλήματος, το οποίο εφέτος φαντάζει δύσκολο.
Αυτός που αναμένεται να λάβει το μπόνους του πρωταθλητή φέτος, δεν είναι άλλος από τον Μαξ Φερστάπεν, τον πιλότο της Red Bull Racing που αναμένεται να κερδίσει 42 εκατ. δολάρια από μισθό και μπόνους- καθώς και τη δεύτερη θέση στην κατάταξη. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Φερνάντο Αλόνσο που στην πρώτη του σεζόν στο μονοθέσιο της Alpine, θα αμοιφθεί συνολικά με 25 εκατ. δολάρια.
Ο Χάμιλτον, ο οποίος έχει τέσσερις νίκες σε 10 αγώνες, έχει χρόνο μπροστά του για να προσπεράσει τον Φερστάπεν στην βαθμολογία. Βρίσκεται μόλις 8 βαθμούς πίσω, ενώ στο καλεντάρι υπάρχουν ακόμα 12 αγώνες (ίσως και ένας 13ος αν η F1 μπορέσει να κλείσει ένα ακόμα Grand Prix στη θέση του αγώνα της Αυστραλίας που ακυρώθηκε). Σε κάθε περίπτωση, θεωρείται σίγουρο ότι ο Χάμιλτον θα είναι ο οδηγός με τα περισσότερα έσοδα και εφέτος- μια πρωτιά που την κατέχει από το 2014 όταν και εκθρόνισε από το νο1 τον Φερνάντο Αλόνσο από την κορυφή της λίστας του Forbes με τους πιο ακριβοπληρωμένους οδηγούς. Τότε ο μισθός και τα μπόνους έφτασαν τα 29 εκατ. δολάρια, ενώ με κάποιες χορηγίες τα έσοδα του έφτασαν τα 32 εκατ. δολάρια.
Για τους πιλότους της F1 το βασικό είναι ένα συμβόλαιο που φέρνει έναν υψηλό μισθό, καθώς τα έσοδα τους από χορηγούς είναι ελάχιστα σε σχέση με τους superstars άλλων αθλημάτων όπως το τένις η το NBA. Κατά κύριο λόγο, οι εκτός πίστας εμφανίσεις των οδηγών σχετίζονται με τις αυτοκινητοβιομηχανίες που βρίσκονται πίσω από τις ομάδες τους. Επίσης, οι χορηγίες των οδηγών είναι περιορισμένες λόγω των περιορισμών που βάζουν στους πιλότους τους οι ομάδες. Υπολογίζεται ότι ο Χάμιλτον από τους σπόνσορες του κερδίζει κατ έτος 12 εκατ. δολάρια- με τους περισσότερους από αυτούς να σπονσονάρουν και την Mercedes- ενώ ο Φερστάπεν στο ίδιο διάστημα έχει χορηγίες που δεν ξεπερνούν το 1 εκατ. δολάρια.
Σύμφωνα με το budget cap που τέθηκε σε ισχύ από τη φετινή αγωνιστική σεζόν, η κάθε ομάδα μπορεί να δαπανήσει το 2012 έως 145 εκατ. δολάρια, ενώ το ποσό πέφτει στα 135 εκατ. δολάρια το 2023- μια συνταρακτική αλλαγή για τις κορυφαίες ομάδες όπως οι Mercedes, Ferrari και Red Bull Racing, που τα προηγούμενα χρόνια δαπανούσαν κατ' έτος 300 ή και 400 εκατ. δολάρια. Οι νέοι κανόνες τις ανάγκασαν να κόψουν το budget από τους τομείς της έρευνας και ανάπτυξης και να περικόψουν πάρα πολλές θέσεις προσωπικού. Αυτό όμως που δεν ακούμπησαν ήταν οι αμοιβές των οδηγών και σίγουρα οι πιο εύρωστες ομάδες θα συνεχίσουν να ρίχνουν αφειδώς λεφτά σε αυτούς, σε μια προσπάθεια τους να διαφοροποιηθούν από τις μικρότερες ομάδες.
Βέβαια έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια για να περιοριστούν τα έξοδα των ομάδων και σε αυτόν τον τομέα, όμως στον κοντινό ορίζοντα το μόνο σίγουρο είναι ότι οι πλούσιοι οδηγοί θα γίνουν πλουσιότεροι.
Αυτοί είναι οι 10 πιο καλοπληρωμένοι οδηγοί της F1 για το 2021:
Λιούις Χάμιλτον- Mercedes
Αναμενόμενα έσοδα: 62 εκατ. δολάρια
Ο Λιούις Χάμιλτον που αντικατέστησε τον Μίκαελ Σουμάχερ στη Mercedes το 2012, κατάφερε να γίνει μια θρυλική μορφή του αθλήματος- όπως ήταν και ο προκάτοχος του. Πέρσι ο Χάμιλτον ισοφάρισε το ρεκόρ των επτά πρωταθλημάτων του Σουμάχερ. Ο 36χρονος Βρετανός πιλότος υπέγραψε διετή επέκταση του συμβολαίου του με τη Mercedes. Παράλληλα δημιούργησε την X44, μια ομάδα που θα λαμβάνει μέρος σε εκτός δρόμου αγώνες με ηλεκτροκίνητα SUV, στο πρωτάθλημα Extreme E.
Μαξ Φερστάπεν- Red Bull Racing
Αναμενόμενα έσοδα: 42 εκατ. δολάρια
Το 2019 και το 2020 συνήθως βρισκόταν στην τρίτη θέση του βάθρου. Όμως φέτος ο Φερστάπεν ανέβηκε επίπεδο, καθώς μέχρι τώρα έχει κερδίσει σε πέντε αγώνες. Αν και μόλις 23 ετών, ήδη θεωρείται καθιερωμένος αστέρας του αθλήματος. Το 2015 σε ηλικία 17 ετών έγινε ο νεότερος πιλότος της F1, ενώ έναν χρόνο αργότερα έγινε ο νεότερος οδηγός που έχει κερδίσει Grand Prix.
Φερνάντο Αλόνσο- Alpine
Αναμενόμενα έσοδα: 25 εκατ. δολάρια
Έμεινε δύο χρόνια μακριά από τις πίστες και επέστρεψε για λογαριασμό της Alpine. Ο 39χρονος Ισπανός είναι ένας πολύπειρος οδηγός που έχει αγωνιστεί σε πολλά και διαφορετικά είδη του μηχανοκίνητου αθλητισμού: Είχε παρουσία στο Indianapolis 500, στο ράλλυ Ντακάρ, έχει κερδίσει τις 24 Ώρες του Le Mans και έχει τρέξει στις 24 ώρες της Daytona. Και βέβαια έχει στεφθεί δύο φορές πρωταθλητής της F1, το 2005 και το 2006 με τη Renault.
Σέρχιο Πέρεζ- Red Bull Racing
Αναμενόμενα έσοδα: 18 εκατ. δολάρια
Ο Σέρχιο Πέρεζ διανύει την πρώτη του χρονιά στην Red Bull Racing, ύστερα από δύο σεζόν με την τότε Racing Point (πλέον Aston Martin). Team mate του Μαξ Φερστάπεν στον αγώνα της Red Bull να εκθρονίσει από την κορυφή του πρωταθλήματος κατασκευαστών τη Mercedes.
Σεμπάστιαν Φέτελ-Aston Martin
Αναμενόμενα έσοδα: 15 εκατ. δολάρια
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε κερδίσει τέσσερα συνεχόμενα πρωταθλήματα με τη Red Bull (από το 2010 ως το 2013), πριν μεταπηδήσει στη Ferrari. Η συνεργασία του με την ιταλική ομάδα κράτησε ως το 2020 αλλά δεν στέφθηκε με επιτυχία. Πλέον τρέχει για την Aston Martin, καλύπτοντας τη θέση του Σέρχιο Πέρεζ που μετακινήθηκε στη Red Bull.
Σαρλ Λεκλέρκ- Ferrari
Αναμενόμενα έσοδα: 12 εκατ. δολάρια
Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι γέννημα- θρέμμα της ιταλικής ομάδας, καθώς έχει αποφοιτήσει από την οδηγική ακαδημία της Ferrari. Φέτος είναι η τρίτη του σεζόν στο τιμόνι του κόκκινου μονοθέσιου, ενώ το συμβόλαιο του έχει διάρκεια ως το 2024. Το 2019 στην πρώτη του χρονιά βρέθηκε 10 φορές στο βάθρο, ενώ το επόμενο έτος είχε 8 παρουσίες στο πόντιουμ. Εφέτος η χρονιά είναι απογοητευτική για τη Scuderia Ferrari, με εξαίρεση τη δεύτερη θέση του Λεκλέρκ στο βρετανικό Grand Prix.
Βάλτερι Μπότας-Mercedes
Αναμενόμενα έσοδα: 10 εκατ. δολάρια
Το 2019 και το 2020 τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος οδηγών, πίσω από τον ομόσταυλό του Λιούις Χάμιλτον. Οι όχι καλές φετινές του επιδόσεις τροφοδότησαν φήμες που θέλουν τη Mercedes να προχωρά στην αντικατάσταση του (μετά από πέντε σεζόν) με τον Τζορτζ Ράσελ της Williams. Το συμβόλαιο του με τη Mercedes λήγει στο τέλος της χρονιάς.

Italy , Australia , United-kingdom , Dakar , Senegal , Italian , Australian , C-charles-leclerc , C-sergio-perez , Lewis-hamilton , Sergio-perez , Fernando-alonso

[CẬP NHẬT] Trực tiếp bóng đá hôm nay VTV6, VTV3: Anh vs Đức, Thụy Điển vs Ukraina


[CẬP NHẬT] Trực tiếp bóng đá hôm nay VTV6, VTV3: Anh vs Đức, Thụy Điển vs Ukraina
30/06/2021, 03:57
CẬP NHẬT] Trực tiếp bóng đá hôm nay VTV6, VTV3: Anh vs Đức, Thụy Điển vs Ukraina. Xem bóng đá trực tuyến Cúp C1 châu Á, EURO 2021.
Lịch thi đấu và trực tiếpEURO 2021vòng 1/8 (vòng16 đội):
* Anh 2-0 Đức (VTV6)
https://www.vtvcab.vn/channel/vtv3-hd-1,VTV3_HD.html
https://hplus.com.vn/xem-kenh-vtv3-hd-2130.html
Kết quả bóng đá EURO 2021 sẽ được cập nhật TẠI ĐÂY.

Vietnam , Republic-of , Belgium , Bank-check , Updated-direct , Euro-here , Triangle-professor , Plus-air-bank-check , Round-belgium , Friday-if-belgium , Vietnam-footnote

Deretan Tokoh dan Lembaga yang Dicatut Tulisan Hoaks Seputar Covid-19


Deretan Tokoh dan Lembaga yang Dicatut Tulisan Hoaks Seputar Covid-19
Diperbarui 30 Jun 2021, 11:00 WIB
17
Ilustrasi Hoaks. (Freepik)
Liputan6.com, Jakarta- Tulisan hoaks tulisan seputar Covid-19 yang mencatut sejumlah nama tokoh beredar di media sosial, kondisi ini tentu akan menyesatkan pihak yang mudah percaya informasi tanpa memastikan kebenarannya terlebih dahulu.
Cek Fakta Liputan6.com pun telah menelusuri sejumlah informasi tulisan seputar Covid-19 yang mencatut sejumlah nama tokoh, hasilnya sebagian informasi terbukti hoaks.
Baca Juga
1. Informasi Salah Tentang Rapid Tes dan PCR Covid-19 Ini Bukan Tulisan Najwa Shihab
 Cek Fakta Liputan6.com mendapati klaim tulisan Najwa Shihab tentang rapid tes dan PCR Covid-19, informasi tersebut beredar lewat aplikasi percakapan WhatsApp.

Sweden , North-korea , Japan , Indonesia , Russia , Israel , Jakarta , Jakarta-raya , Soviets , Health-hem , Information-technology

"이해찬 지도부가 토대 세워... 이재명, 이길 수 있는 후보"

"사실 4.7 재보선 전엔 대선도 우리가 무난하게 이기지 않을까 싶었는데… 전혀 아니었다. 이번 대선, 정말 팽팽할 거다. 이길 수 있는 후보로 치열하게 준비해야 그나마 가능성이 있다. 이재명 지사를 선택한 이유다." 이재명 경기도지사의 전국조직 '민주평화광장' 공동대표를 맡은 조정식 더불어민주당 의원(5선, 경기 ...

Guangzhou , Guangdong , China , Seoul , Soult-ukpyolsi , South-korea , Iran , Korea , Kim-young-jin , Hongkun-park , Choi-hye-young , National-assembly