Live Breaking News & Updates on Rootika

Stay updated with breaking news from Rootika. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Päev liikluses: roolist tabati kümme joobes juhti

Eelmise ööpäeva jooksul tabati üks narko- ja üheksa alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti. Liiklusõnnetustes sai vigastada neli inimest.

Tallinn , Harjumaa , Estonia , Renault-megane , Harju-paldiski , Solaris-urbino , Volvo , Tallinn-narva , Tallinn-boulevard-juniper , Non-regulated-volvo , Padise-road , Are-more

Valimiskomisjon ei tee Savisaare tegelikust elukohast numbrit

Tallinna linnasekretär ja valimiskomisjoni esimees Priit Lello rääkis ERR-ile, et tema hinnangul ei ole kandidaatide elukoha küsimus tõsine probleem, ehkki kandidaatide seas on neid, kes teadaolevalt elavad mujal kui Tallinnas. Näiteks kunagised linnapead Edgar Savisaar või Taavi Aas.

Supreme-court , Lello-erri , Delfi , Efli , Eklaam , Udised , Aljad , Ilt , Oto , Log , Port

Valeütluste andmise eest kahtlustuse saanud abilinnapea Eha Võrgu umbusaldamine ebaõnnestus

Tallinna linnavolikogu opositsioonierakondade algatatud umbusaldusavaldus ei kogunud piisavalt poolthääli ja Tallinna abilinnapea Eha Võrk jätkab ametis.

Estonia , Estonian , City-council , Network-it , Member-of-network , Network-will , Estonian-conservative , Delfi , Efli , Eklaam , Udised

REEDEL DELFI TV-s | Harjumaa Omavalitsuspäev võtab fookusesse nutika omavalitsuse

Rae valla, Tallinna Ülikooli, Eesti Linnade ja Valdade Liidu, Harjumaa Omavalitsuste Liidu ja MTÜ POLIS-e poolt ühiselt korraldatava Harjumaa Omavalitsustepäev teema on „Täienduskoolitus ja tasemeõpe ning nutikas kohalik omavalitsus“. Delfi TV otseülekanne algab kell 12:00.

Ecuador , Tartu , Tartumaa , Estonia , Tallinn , Harjumaa , Republic-of-estonia , Ecuadorean , Estonian , Indrek-graubergi , Tallinn-university , Tallinn-university-institute

Erootikapoed, kelle abiga viia naudingud magamistoas järgmisele tasemele

Kui karjäärialaselt on käsil mõni suur projekt, lapsed teevad kodus pahandust või köök on pesemata nõusid täis, on ikka päris keeruline mõelda, et võiks veel õhtupoolikul pikema vallatlemise ka ette võtta. Eriti, kui orgasmid ei kipu kergelt tulema. Siinkohal tulevadki appi erinevad seksmänguasjad, mis aitavad argimured voodist välja heita ja sind kiirelt naudingute maailma tippu viia.

Tartu , Tartumaa , Estonia , Spain , Estonian , Beauty-night , Visit-will , Store-is-located , Delfi , Efli , Eklaam

Ilmateenistus hoiatab: ilm tuleb täna tormine ja kõle

Ilmateenistus väljastas täna hommikuks mitmetele maakondadele tormihoiatuse, kuigi ilm on tuuline ja kõle kõikjal üle Eesti.

Estonia , Saaremaa , Estonian , Service-warns , Moved-north , Rises-east-estonia , New-expand , எஸ்டோனியா , எஸ்டோனியன் , Delfi , Efli

Ööpäevaga lisandus 510 koroonapositiivset testi, haiglas on 162 inimest

16. septembri hommikuse seisuga vajab sümptomaatilise COVID-19 tõttu haiglaravi 144 inimest.

Delfi , Efli , Eklaam , Udised , Aljad , Ilt , Oto , Log , Port , Oroskoop , Lm

Vaba Lava juht minister Anneli Otile: vajame riiklikku rahasüsti, muidu on meiega kõik

Vaba Lava juhatuse liige Märt Meos saatis kultuuriminister Anneli Otile kirja, kus viitab, et täiendava rahastuseta on tulevik tume. Narva üksus suletakse juba uue kuu hakul.

Estonia , Estonian , Minister-anneli , Meos-refers , Free-october-stage-narva , Estonian-state , எஸ்டோனியா , எஸ்டோனியன் , எஸ்டோனியன்-நிலை , Delfi , Efli