Live Breaking News & Updates on Tapio Iron Risk

Stay updated with breaking news from Tapio iron risk. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Timo Soini löysi Elämänsä Biisin Irlannista

Timo Soini löysi Elämänsä Biisin Irlannista
yle.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yle.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Jari Sarasvuo , Timothy Soini , Song Ireland , Time Tampere , Farm Stand , Enter Farm Stand , Live Song , Tapio Iron Danger , Will Berg , For That , Tapio Iron Risk , Banker Here , Kindle Fire , Instagram Or On Facebook ,

Sana sunnuntaiksi: Kiitollisuus

Sana sunnuntaiksi: Kiitollisuus
kouvolansanomat.fi - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from kouvolansanomat.fi Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Word Sunday , Gratitude See , For Now , Tapio Iron Risk , Thank You ,

Oi aikoja, oi tuloksia


LUKIJAN KOLUMNI
Oli jännää katsella jalkapallon EM-kilpailuja, mutta oli myös mukava seurata Paavo Nurmi -kisojen yleisurheilutuloksia. Paljon on muuttunut niiltä ajoilta, kun tiiviisti jännäsin Suomi-Ruotsi -maaotteluja 1950-luvulla.
Silloin aprikoitiin, voittavatko Ilmari Taipale ja Urho Julin ruotsalaiset 1 500 metrin loppukirissä. Maailmanennätys oli vuosia Ruotsin Gunder Häggillä, 3.43, kunnes kolme Suomen Olavia sen alitti.
Nykyisin ollaan aivan toisissa lukemissa. Tänään katsotaan, ketkä Suomen naisaitureista ovat nopeimpia. Silloisista miesten maailmanennätyksistä eräät ovat nyt jääneet naisten tuloksista jälkeen.
Seiväshypyn ennätys oli amerikkalaisella Wammerdammilla, 4.77. Nyt hän ei pärjäisi naisille, joilla ei Helsingin olympialaisissa 1952 vielä ollut sellaista lajia ohjelmassa. Seiväs on nykyisin notkeampaa laatua kuin entisaikaan, jolloin Erkki Kataja Lontoon olympialaisissa 1948 sai hopeaa tuloksella 4.20. ....

Slovak Republic , United States , Eteläuomen Läi , City Of , United Kingdom , Jorma Valtonen , Hannu Post Office , Reader Column Was , Bob Grass World Cup , World Record , For Now , Helsinki Olympics , Erkki Juniper London Olympics , Later Helsinki , Helsinki World Cup , Second Josef , For Finland , Only One , For Him , World Cup , Chap Karvonen , Tapio Iron Risk , Youngs In Helsinki , ஸ்லோவாக் குடியரசு , ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் , நகரம் ஆஃப் ,

Jyri Paretskoin vapaa sana: Pieniä iloja – "Vaikka aina vähän epäilyttää pulahtaa kylmältä näyttävään veteen, on vaikutus erinomaisen virkistävä"


6.7.2021 7:00
Jyri Paretskoin vapaa sana: Pieniä iloja – Vaikka aina vähän epäilyttää pulahtaa kylmältä näyttävään veteen, on vaikutus erinomaisen virkistävä
Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa, lauloi Tapio Rautavaara. Kun perusasiat ovat kunnossa, ei pitäisi pienellä eikä edes keskikokoista suuremmalla ihmiseläjällä olla syytä turhanpäiväiseen marmatukseen ja hammaskaluston kiristelyyn. Maailmassa on paljon hyvää ja kaunista, mutta synkkämielisiltä kaikki pienet ja suuretkin ihmeet voivat jäädä näkemättä.
Haluatko lukea koko artikkelin? ....

Tapio Iron Risk , The World , தி உலகம் ,