Live Breaking News & Updates on அனைத்தும் கூட்டாட்சியின்

Stay updated with breaking news from அனைத்தும் கூட்டாட்சியின். Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Pénzzel ösztönzik oltásra az embereket Amerikában


A koronavírus delta variánsának terjedése miatt új intézkedéseket vezettek be az Egyesült Államokban. Joe Biden amerikai elnök szigorúbb járványügyi követelményeket jelentett be csütörtökön az amerikai szövetségi kormány alkalmazottaival szemben, hogy a koronavírus elleni oltásra ösztönözze őket.
Megvannak az eszközeink, amivel megakadályozhatjuk, hogy a koronavírus-járvány újabb hulláma miatt be kelljen zárni vállalkozásainkat, iskoláinkat, társadalmunkat, ahogyan azt tavaly láttuk. A kezdetektől fogva azt mondom, hogy minket a tudomány vezérel. Ma további lépéseket teszek annak érdekében, hogy az életmentő vakcinákat még több amerikaihoz juttassuk el. Először is, több ösztönzőt fogunk biztosítani, hogy a még nem beoltott amerikaiakat is az oltásra ösztönözzük. Minden szövetségi kormányzati alkalmazottnak igazolnia kell, hogy megkapta-e már a vakcinát. Aki ezt nem igazolja, vagy nincs beoltva a vírus ....

United States , Joe Biden , First Of All , Hall Federal , ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் , ஓஹோ பிடென் , முதல் ஆஃப் அனைத்தும் , அனைத்தும் கூட்டாட்சியின் ,

Ley de Vacunas: pidieron declarar el repudio por rechazar la modificación

Ley de Vacunas: pidieron declarar el repudio por rechazar la modificación
eldiariocba.com.ar - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from eldiariocba.com.ar Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

United States , Hall Federal , ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் , அனைத்தும் கூட்டாட்சியின் ,