Live Breaking News & Updates on இதயம் பராமரிப்பு

Stay updated with breaking news from இதயம் பராமரிப்பு. Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Dalibor krenuo da se isparkira, kad je osetio udarac: Istrčao je iz kola i UGLEDAO PRIZOR OD KOJEG MU JE SRCE STALO


Zgranuti Dalibor je u panici počeo da doziva u pomoć, pa je uz pomoć prijatelja, s kojima je bio na crkvenoj slavi, izvukao sina ispod džipa i brzo ga odvezao u Dom zdravlja u Vladičinom Hanu. Mališan je potom, zbog težine povreda, transportovan u bolnicu u Vranju, a onda u Univerzitetski klinički centar u Nišu.
Po prijemu u nišku bolnicu, dečaku su konstatovani višestruki prelomi rebara sa obe strane, kao i nagnječenje pluća, zbog čega je na respiratoru.
- Dečak je u početku dolazio svesti i trenutno je u stabilnom stanju. Kad mu se oporave pluća, biće prebačen na Kliniku za dečju hirurgiju - kažu u niškoj bolnici. ....

Dalibor Matthew , Center Niche , Home Health Beograd Han , Saw Sight From Which , Heart Care , Right Point , Appalled Dalibor , Most Important , Lawyer Simi , இதயம் பராமரிப்பு , சரி பாயஂட் , பெரும்பாலானவை முக்கியமான ,