Live Breaking News & Updates on பாபி மேடன்

Stay informed with the latest breaking news from பாபி மேடன் on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in பாபி மேடன் and stay connected to the pulse of your community

Three things we learned as Hibs progress to last eight of League Cup

Hibs earned a spot in the quarter-finals of the Premier Sports Cup with a comfortable 2-0 victory over Scottish Championship side Kilmarnock.

Rijeka , Primorsko-goranska , Croatia , Euan-wood , Bobby-madden , Tommy-wright , Scott-robinson , Jack-ros , Ian-macnicol-getty , Liam-polworth , Kyle-magennis , Christian-doidge

Hibernian 2 Kilmarnock 0

Hibernian 2 Kilmarnock 0
hibernianfc.co.uk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from hibernianfc.co.uk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

United-kingdom , Croatia , Scotland , Rory-mckenzie , Sam-walker , Chris-burke , Mckenzie-armstrong , Murphy-allan , Darren-mcgregor , Liam-polworth , Boyle-wright , Jake-doyle-hayes

Προκριματικά Champions League: Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1


Παρότι αμυντικά είχε πολλά κενά και λίγο έλειψε να το πληρώσει ακριβά, ο
Ολυμπιακός έμεινε «όρθιος» απέναντι στην Λουντογκόρετς (1-1), για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League και θα παλέψει για την πρόκριση σε μια εβδομάδα στην Βουλγαρία.
Δεν είχαν καλή απόδοση οι «ερυθρόλευκοι», που μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας και τις διορθωτικές κινήσεις του Μαρτίνς άλλαξαν πρόσωπο, πίεσαν ασφυκτικά τους Βούλγαρους και κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Αγκιμπού Καμαρά στο 87’.
Ο Ντεσπότοφ είχε δώσει προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο ίδιος λίγο έλειψε να «σοκάρει» τους Πειραιώτες στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων όταν αστόχησε σε κενή εστία και με το σκορ στο 1-1.
Με φάση για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το παιχνίδι όταν στο τρίτο λεπτό Μασούρας και Λαλά συνδυάστηκαν άψογα αλλά ο πρώτος δεν κατάφερε με προβολή εξ επαφής να βρει την μπάλα και στη συνέχεια η κεφαλιά του Χασάν ήταν αδύναμη για να απειλήσει.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τον έλεγχο, με τους Βούλγαρους να αμύνονται μαζικά με διπλή ζώνη και να ψάχνονται στην κόντρα-επίθεση, όντας ταχύτατοι και ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Η ζέστη, τα αρκετά φάουλ και το γεγονός πως οι δύο ομάδες δεν έπαιρναν ρίσκα, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρχει χαμηλό τέμπο και λιγοστές φάσεις στο ματς.
Η καλύτερη, πάντως, του πρώτου μέρους ανήκε στους φιλοξενούμενους και ήρθε στο 33ο λεπτό, όταν η άμυνα του Ολυμπιακού αδράνησε ξανά και ο Σωτηρίου βγήκε σε θέση τετ-α-τετ αλλά ο Τζολάκης είχε τρομερή αντίδραση κρατώντας το μηδέν.
Τα λεπτά περνούσαν, το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά τίποτα δεν άλλαζε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0. Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, με τον Ολυμπιακό να μην είναι επικίνδυνος αλλά να έχει αμυντικές αδράνειες και να δίνει εύκολα φάουλ.
Όπως έγινε και στο 49ο λεπτό όταν ο Σισέ «κλείδωσε» τον Τεκπετέι, παραχώρησε ένα
φάουλ σε εξαιρετικό σημείο για την Λουντογκόρετς, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ
με ωραία εκτέλεση ο
1-0.
O Mαρτίνς αποφάσισε να αφήσει στην άκρη τις «φοβίες» του και την τριάδα στα στόπερ, έβαλε Ελ Αραμπί και Αγκιμπου Καμαρά και έκανε επιθετικό τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες πήραν τα ηνία, πίεζαν και είχαν κλείσει στο μισό γήπεδο την Λουντογκόρετς, η οποία έπαιζε σφιχτά και προσπαθούσε να βρει ένα δεύτερο γκολ στην κόντρα.
Ο Χασάν στο 58ο λεπτό δεν κατάφερε να σκοράρει από τα πέντε μέτρα, με τον Τζολάκη πέντε λεπτά αργότερα να κάνει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Τεκπετέι. Ο Μασούρας στο 66’ δεν μπόρεσε να σκοράρει με διαγώνιο σουτ, για να έρθει τρία λεπτά μετά ο Μπα να βάλει «στοπ» στον Σωτηρίου που ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Τζολάκη.
Το ματς είχε γίνει ροντέο, ο Ολυμπιακός είχε ανεβάσει ψηλά τις γραμμές του και πίεζε. Δεν πανικοβλήθηκε, έπαιξε με κάτω την μπάλα και με ορθολογικό τρόπο και ανταμείφθηκε για την επιμονή του στο 87ο λεπτό όταν ο
Αγκιμπου Καμαρά πήρε το ριμπάουντ από το σουτ του Μαντί Καμαρά, για να ισοφαρίσει σε
1-1.
Το γκολ αυτό έδωσε περισσότερη ορμή στον Ολυμπιακό, που λίγο έλειψε να πληρώσει τα μεγάλα κενά στην άμυνά του αφού ο Ντεσπότοφ έφυγε στην κόντρα, πέρασε τον Τζολάκη αλλά σε κενή εστία από τα 25 μέτρα δεν κατάφερε να σκοράρει, με το σκορ να μένει ως είχε ως το φινάλε.
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης – Σισέ (53’ Ελ Αραπί), Σεμέδο, Μπα – Λαλά (62’ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Κούντε (46’ Εμβιλά), Καμαρά - Μασούρας, Βαλμπουενά (71’ Αγκ. Καμαρά), Χασάν
Λουντογκόρετς (Βάλντας Νταμπράουσκας): Κάχλινα - Ικόκο, Βερντόν, Πλάστουν, Νεντιάλκοφ - Μποτζί, Γκονσάλβες, Κάουλι (73’ Σαντάνα) - Ντεσπόντοφ, Τεκπετέι (81’ Σισίνιο), Σωτηρίου (88’ Βάντερσον)
Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία)

Bulgaria , United-kingdom , Scotland , Bulgarian , Bobby-madden , Hassan-lountogkorets , Arch-masouras , பல்கேரியா , ஒன்றுபட்டது-கிஂக்டம் , ஸ்காட்லாந்து , பல்கேரியன்

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1 – Για την πρόκριση στο Ράζγκραντ την Τρίτη οι Πειραιώτες


Copy
04.08.2021 | 00:18
Ο Ολυμπιακός δεν… λύγισε στο Γ. Καραϊσκάκης κόντρα στην Λουντογκόρετς (1-1) και όλα θα κριθούν στην Βουλγαρία.
Ο Ολυμπιακός μπορεί να συνάντησε εχθρική διαιτησία στο παιχνίδι με την Λουντογκόρετς και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 50’, αλλά στο 87’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 με τον Αγκιμπού Καμαρά και η πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League θα κριθεί την ερχόμενη Τρίτη (10/8) στη Βουλγαρία.
Το αποψινό παιχνίδι στο Γ. Καραϊσκάκης σημαδεύτηκε από την εχθρική διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν, με τον Σκωτσέζο να αφήνει το σκληρό παιχνίδι των Βούλγαρων και να προκαλεί με τις αποφάσεις του.
Στο 76’ και με το σκορ στο 0-1, δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των Πειραιωτών σε αγκωνιά που δέχθηκε ο Αχμέντ Χασάν στο πρόσωπο.
Στο 65’ ο Σκωτσέζος επίσης έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρη ανατροπή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που έβγαινε τετ α τετ. Μια φάση που ήταν σίγουρα για κίτρινη και ελέγχεται για κόκκινη. Παρόλα αυτά οι Ερυθρόλευκοι δεν… λύγισαν.
Η Λουντογκόρετς πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 50ο λεπτό. Ο Ντεσπόντοφ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.  Η ισοφάριση ήρθε στο 87′ από τον Αγκιμπού Καμαρά.
Έπειτα από σουτ του Μαντί Καμαρά που κόπηκε από τους αμυντικούς, ο Αγκιμπού Καμαρά, πήρε την μπάλα στην περιοχή και με ωραία ενέργεια και τελείωμα έκανε το 1-1 σκορ που παρατείνει την αγωνία για το επόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Βουλγαρία.

Bulgaria , Bobby-madden , Ahmed-hassan , பல்கேரியா , பாபி-மேடன் ,

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς – Οι δύο αποφάσεις του Σκωτσέζου ρέφερι που θα άλλαζαν το ματς


Copy
04.08.2021 | 01:13
Ο Σκωτσέζος διαιτητής άφησε το σκληρό παιχνίδι των Βούλγαρων στο Γ. Καραϊσκάκης, ενώ σε δύο περιπτώσεις δεν καταλόγισε δύο παραβάσεις που μπορεί να είχαν αλλάξει άρδην τη ροή του αγώνα.
Η διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λουντογκόρετς, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League ήταν εχθρική για τους Ερυθρόλευκους και προκάλεσε πολλές φορές τον – δικαιολογημένο – εκνευρισμό των ανθρώπων του Ολυμπιακού.
Στο 65’ έκλεισε τα μάτια σε ανατροπή του Ελ Αραμπί και στο 76’ σε πεντακάθαρο πέναλτι στον Χασάν.
Πιο αναλυτικά, στο 65’, όταν ο Ελ Αραμπί έβγαινε τετ α τετ με τον Κάλινα ανετράπη από τον αντίπαλό του, αλλά ο Μάντεν δεν έδωσε καν φάουλ.
Στο 76’ ο Σκωτσέζος έκλεισε τα μάτια σε πεντακάθαρο πέναλτι που έγινε πάνω στον Χασάν. Ο Αιγύπτιος στράικερ δέχθηκε αγκωνιά, το πρόσωπό του μάτωσε, αλλά και πάλι ο Μάντεν έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Αποφάσεις που προκάλεσαν πολλά ερωτηματικά και φυσικά την οργή του Πέδρο Μαρτίνς.

Egypt , Egyptian , Bobby-madden , எகிப்து , எகிப்தியன் , பாபி-மேடன் ,

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς: 1-1 | AerasNews.gr


04/08/2021 0:04
O Ολυμπιακός που δικαιούται να διαμαρτύρεται για πέναλτι στον Χασάν (76′), δυσκολεύτηκε πολύ εναντίον της Λουντογκόρετς που «έπεσε» στον έξοχο Τζολάκη, ισοφάρισε στο 87′ με γκολ του 20χρονου Αγκιμπού Καμαρά και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία.
Με γκολ του Αγκιμπού Καμαρά στο 87′ ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λουντογκόρετς, στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τον γ’ προκριματικό του Champions League. Οι Βούλγαροι είχαν ανοίξει το σκορ με χτύπημα φάουλ του Ντεσπόντοβ στο 50′. Η ρεβάνς στη Βουλγαρία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη (10/8, 21.00, Huvepharma Arena, MEGA, Novasports2, Gazzetta).
Έτσι έπαιξαν:
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με τριάδα στην άμυνα. Ο Κώστας Τζολάκης ήταν κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός στόπερ ήταν ο Μπα, αριστερός ο Σισέ και στο κέντρο των μετόπισθεν ήταν ο Σεμέδο. Τη δεξιά πλευρά κάλυψε ο Λαλά, την αριστερή ο Ρέαμπτσιουκ, ενώ οι Καμαρά και Κούντε συνέθεσαν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Ο Μασούρας ξεκίνησε στο αριστερό φτερό, ο Βαλμπουενά στο δεξιό, ενώ στην κορυφή ήταν ο Χασάν.
Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ξεκίνησε τη Λουντογκόρετς με διάταξη 4-4-2. Με τον Κάλινα κάτω από τα γκολπόστ. Δεξιός μπακ ήταν ο Ικόκο, αριστερός ο Νεντιάλκοβ και στόπερ οι Πλαστούν και Βερντόν. Η μεσαία γραμμή από δεξιά προς αριστερά απαρτιζόταν από Ντεσπόντοβ, Μπάτζι, Γκονζάλβες και Τεκπετέι, ενώ δίπλα στον Σωτηρίου κινούνταν ο Σόουζα.
Με Τζολάκη MVP στο 45λεπτο
Ο Ολυμπιακός είχε την πρώτη καλή στιγμή του αγώνα στο 3′, όταν ο Μασούρας κέρδισε την κόντρα, έφυγε στην αντεπίθεση και πέρασε με πολύ ωραίο τρόπο στον Λαλά, που λειτούργησε ως αριστερός εξτρέμ. Ο Γάλλος έκανε το γύρισμα, αλλά ο Μασούρας δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι στην πορεία της μπάλας. Στην εξέλιξη της φάσης ο Χασάν έκανε αδύναμη κεφαλιά μετά το νέο γύρισμα του Λαλά και ο Κάλινα μπλόκαρε. Ο Βαλμπουενά είχε μπει κεφάτος στο παιχνίδι και στο 8′ ενθουσίασε με τις φοβερές του ντρίμπλες ανάμεσα σε δύο παίκτες της Λουντογκόρετς.
Ο καλύτερος παίκτης των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Τζολάκης κι αυτό λέει αρκετά για την εικόνα που είχαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο 45λεπτο. Ο νεαρός κίπερ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαφύλαξη του μηδέν στην άμυνα. Στο 10′ σταμάτησε τον Ντεσπότοβ που ήταν βέβαια οφσάιντ, στο 12′ έκανε το ίδιο με το σουτ του Τεκπετέι, μετά απο αδράνεια του Κούντε.
Η σπουδαιότερη απόκρουση του Χανιώτη πορτιέρε σημειώθηκε στο 33′, όταν από σοβαρό λάθος του Λαλά, οι Βούλγαροι τρύπησαν την άμυνα του Ολυμπιακού και τελικά ο Σωτηρίου νικήθηκε από τον 18χρονο, που έδιωξε σε κόρνερ με το σώμα.
Οι παίκτες του Μαρτίνς δυσκολεύονταν αισθητά στην ανάπτυξη και ουκ ολίγες φορές οι Σισέ και Μπα επεδίωκαν με βαθιές διαγώνιες μπαλιές να προκαλέσαν ρήγματα στη σοβαρή άμυνα της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν εύκολα το λάθος και έδιναν το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να βγουν στην αντεπίθεση. Στο 16′ αυτό έκανε ο Σισέ, στο 20′ ο Λαλά, στο 30′ ο Βαλμπουενά. Θα μπορούσαν κάλλιστα να το πληρώσουν οι «ερυθρόλευκοι».
Μετά το 25′ ο Μασούρας πήγε δεξιά και ο Βαλμπουενά μετατοπίστηκε αριστερά μήπως αλλάξει κάτι, αλλά η αλήθεια είναι πως η Λουντογκόρετς από εκείνο το σημείο πήρε τον έλεγχο του ματς. Όχι ασφαλώς ότι φταίει γι’ αυτό η αλλαγή πλευρών ανάμεσα στους δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Οι Καμαρά και Κούντε από την πλευρά τους έδειξαν πως τους λείπει η χημεία, γύριζαν διαρκώς τη μπάλα προς τα πίσω. Μετά το 35′ Μασούρας και Βαλμπουενά άλλαξαν εκ νέου πλευρές, την ίδια ώρα που η ομάδα του Νταμπράουσκας συνέχισε να κυκλοφορεί τη μπάλα, ενώ στο 43′ ο Σεμέδο γκρέμισε τον Σωτηρίου έξω από την περιοχή και η εκτέλεση του Ντεσπόντοβ πέρασε πάνω από το δοκάρι.
Κι αυτή η φάση είχε ξεκινήσει από λανθασμένη συνεργασία Βαλμπουενά – Καμαρά. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μισό, που αποδείχθηκε προβληματικό για τον Ολυμπιακό, αφού ειδικά το κενό ανάμεσα στην αμυντική και τη μεσαία γραμμή ήταν μεγάλο.
Ο Ντεσπόντοβ «εκτέλεσε» με φάουλ τον Ολυμπιακό
Ο Μαρτίνς πέρασε τον Εμβιλά αντί του Κούντε στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου. Ο Σεμέδο ξεκίνησε το ματς με αβίαστο λάθος δίνοντας τη μπάλα σε αντίπαλο. Στο 49′ ο Σισέ ανέτρεψε τον Τεκπτετέι λίγο έξω από την περιοχή και αυτή τη φορά ο Ντεσπόντοβ δεν άφησε την ευκαθιρία να πάει χαμένη. Στο 50′ εκτέλεσε το φάουλ και ο Τζολάκης δεν κατάφερε να αποκρούσει. Η Λουντογκόρετς είχε μόλις κάνει το 0-1 στο Φάληρο. Δύο λεπτά μετά ο Μαρτίνς έκανε τη δεύτερη αλλαγή του. Ο Αραμπί μπήκε αντί του Σισέ και η ομάδα του θα έπαιζε πια με δύο φορ. Στο 54΄τα λάθη συνεχίστηκαν, αφού ο Μπα παραλίγο να «κρεμάσει» την ομάδα του. Ο παίκτης που αγωνιζόταν με ψυχή και πάθος ήταν ο Βαλμπουενά, από εκτέλεση φάουλ του οποίου στο 58′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Ο Χασάν από κοντά έκανε την κεφαλιά, αλλά είδε τον Κάλινα να αποκρούει.
Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν υποχρεωμένοι να βγουν μπροστά για να φτάσουν στην ισοφάριση, παίζοντας πλέον με 4-4-2, αλλά μοιραία προέκυπταν κενά στην άμυνα. Στο 63′ ο Τεκπτετέι βρήκε χώρο, έφτασε έξω από την περιοχή, σούταρε, αλλά ο Τζολάκης εκτινάχθηκε και έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το ένα χέρι.
Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μαρτίνς έβαλε τον Ανδρούτσο αντί του Λαλά, ο οποίος για άλλη μια φορά προβλημάτισε με την παρουσία του. Στο 64′ ο Ολυμπιακός έφυγε ωραία στην κόντρα, ο Αραμπί κόπηκε αντικανονικά από τον Βερντόν, ο Σκωτσέζος Ρέφερι Μπόμπι Μάντεν δεν καταλόγισε φάουλ, ο Μαρτίνς έγινε έξαλλος και δέχτηκε κίτρινη.
Η λύτρωση με τον Αγκιμπού Καμαρά
Στο 66′ ο Μασούρας υποχρέωσε τον Κάλινα να διώξει σε κόρνερ και στο 71′ ο Αγκιμπού Καμαρά αντικατέστησε τον κουρασμένο Βαλμπουενά. Οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεσή τους, αλλά το γκολ δεν ερχόταν, όπως δεν ήρθε στο 72′ με την κεφαλιά του Αραμπί από το γέμισμα του Καμαρά. Στο 77′ ο Χασάν βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή της Λουντογκόρετς απο αγκωνιά του Βερντόν, ήταν πέναλτι, αλλά ο Μάντεν έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιχειρούν διαδοχικές σέντρες από δεξιά και από αριστερά, οι οποίες δεν έφερναν αποτέλεσμα. Οι Βούλγαροι είχαν κλείσει τους χώρους, μέχρι το 87′ όμως. Ο Μαντί Καμαρά, που με την είσοδο του συμπατριώτη του Αγκιμπού Καμαρά ανέβασε την απόδοσή του, έκανε σουτ στο 87′ που κόντραρε. Ο Αγκιμπού πήρε το ριμπάουντ και με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 1-1 για τον Ολυμπιακό.
Η Λουντογκόρετς στα πέντε λεπτά των καθυστερήσεων που δόθηκαν βρήκε κενά στην ερυθρόλευκη άμυνα και παραλίγο να κάνει τη «ζημιά» στο 90’+2′. Ο Ντεσπόντοβ πέρασε και τον Τζολάκη, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και δεξιά και η μπάλα κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών. Στο 90’+6′ ο Χασάν πήγε για ένα ακόμα buzzer beater, αλλά το κάτι σαν γυριστό που επιχείρησε, δεν είχε τύχη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Μπα, Σεμέδο, Σισέ (53′ Αραμπί), Λαλά (61′ Ανδρούτσος), Ρέαμπτσιουκ, Κούντε (46′ Εμβιλά), Καμαρά, Βαλμπουενά (71′ Αγκιμπού Καμαρά), Μασούρας, Χασάν.
ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Κάλινα, Ικόκο, Πλαστούν, Βερντόν, Νεντιάλκοβ, Κάουλι Σόουζα (73′ Σαντάνα), Κλάουντε Γκονζάλβες, Μπάτζι, Τεκπετέι (81′ Σισίνιο), Ντεσπόντοβ, Σωτηρίου (89′ Βάντερσον).
Διαιτητής: Μπόμπι Μάντεν (Σκωτία)

Bulgaria , United-kingdom , Greece , Scotland , Bulgarian , Bobby-madden , Chania-porter , From-chania-porter , Scottish-referi-bobby-madden , பல்கேரியா , ஒன்றுபட்டது-கிஂக்டம்

Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο διαιτητής της ρεβάνς με τη Λουντογκόρετς


Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με 1-1 στο πρώτο παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και όλα είναι ανοιχτά στη ρεβάνς την ερχόμενη Τρίτη στη Βουλγαρία.
Οι Eρυθρόλευκοι ωστόσο έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Μπόμπι Μάντεν στο ματς στο Καραϊσκάκη, με το σκωτσέζο ρέφερι να κλείνει τα μάτια σε τρεις παραβάσεις υπέρ της ομάδας του Μαρτίνς.
Μετά τις μετριότατες διαιτησίες που είχε ο Ολυμπιακός στα ματς με τη Νέφτσι Μπακού και την απαράδεκτη εικόνα του Μάντεν στο Καραϊσκάκη χθες το βράδυ, η UEFA έκανε γνωστό και το διαιτητή της ρεβάνς, και είναι ευχής έργον να έχει καλύτερη εικόνα σε σχέση με τους ρέφερι των τριών προηγούμενων παιχνιδιών και ειδικά του Σκωτσέζου.
Ο διαιτητής λοιπόν που ορίστηκε από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για το ματς στο Ράζγκραντ είναι ο ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ, ο οποίος έχει ελληνικό παρελθόν.
Βοηθοί του Ισραηλινού είναι οι συμπατριώτες του Ρόι Χασάν και Ιντάν Γιαρκόνι και τέταρτος ο Γκαλ Λέιμποβιτς.
Ο έμπειρος ρέφερι είχε οριστεί τον περασμένο Μάιο στα ματς των πλέι-οφ Άρης-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Παναθηναϊκός VAR, ενώ ήταν διαιτητής και στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Μπενφίκα (2-3).
Εκτός από τα συγκεκριμένα ματς ο Γκρίνφιλντ είχε σφυρίξει για τη Super League στις 12 Ιανουαρίου 2020, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (1-0).
Από εκεί και πέρα, όσον αφορά τον Ολυμπιακό ο ισραηλινός διαιτητής έχει σφυρίξει το ματς των ομίλων του Europa League με την Αστάνα στο Καζακστάν το 2016 (1-1), αλλά και το παιχνίδι των προκριματικών με την Μπασακσεχίρ στην Τουρκία το 2019, όπου οι Ερυθρόλευκοι είχαν επικρατήσει με 1-0.

Kazakhstan , Bulgaria , Baku , Baki- , Azerbaijan , Israel , Astana , Gorod-astana , Greece , Turkey , Israeli , Greek

Rangers legend Ally McCoist compared to 007 as he runs topless into sea

Rangers legend Ally McCoist compared to 007 as he runs topless into sea
dailyrecord.co.uk - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from dailyrecord.co.uk Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Daniel-craig , Bobby-madden , James-bond , Pamela-anderson , Ally-mccoist , Billy-connolly , Coisty-penaltytorangers , Emma-pamela-anderson-dodds , Super-ally , டேனியல்-கிரேக் , பாபி-மேடன்

UEFA Club Ranking: Κρατήθηκε στη 19η θέση η Ελλάδα

UEFA Club Ranking: Κρατήθηκε στη 19η θέση η Ελλάδα
euro2day.gr - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from euro2day.gr Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Norway , Denmark , Czech-republic , Sweden , Bulgaria , Cyprus , Turkey , Greece , Bulgarian , Bobby-madden , Razvan-lucescu ,

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1 – Ανοιχτοί λογαριασμοί για τον επαναληπτικό, ελέω των διαιτητικών αποφάσεων

Ολυμπιακός – Λουντογκόρετς 1-1 – Ανοιχτοί λογαριασμοί για τον επαναληπτικό, ελέω των διαιτητικών αποφάσεων
megatv.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from megatv.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Bulgaria , France , Georgios-karaiskakis , Perifereia-ipeirou , Greece , Bobby-madden , பல்கேரியா , பிரான்ஸ் , கிரீஸ் , பாபி-மேடன் ,