vimarsana.com

Latest Breaking News On - நாடு அமெரிக்கர்கள் - Page 1 : vimarsana.com

Biden chce nechat vojáky v Kábulu, dokud neodjedou všichni Američané

Washington - Americký prezident Joe Biden prohlásil, že je odhodlán ponechat jednotky USA v Afghánistánu, dokud nebudou evakuováni všichni Američané, i kdyby to znamenalo zachovat vojenskou přítomnost v zemi po 31. srpnu. Tedy po termínu, který stanovil pro stažení všech Američanů. V rozhovoru pro stanici ABC News zároveň řekl, že nevěří, že bylo možné stáhnout vojáky bez chaosu, který nastal v posledních dnech.

Denis Villeneuve se pronuncia en contra del estreno híbrido de Dune

Denis Villeneuve se pronuncia en contra del estreno híbrido de Dune
sinembargo.mx - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from sinembargo.mx Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Noticias de España hoy jueves 19 de agosto de 2021

Biden je ochoten nechat vojáky v Kábulu i po 31. srpnu

Americký prezident Joe Biden prohlásil, že je odhodlán ponechat jednotky USA v Afghánistánu, dokud nebudou evakuováni všichni Američané, i kdyby to znamenalo zachovat vojenskou přítomnost v zemi po 31. srpnu. Tedy po termínu, který stanovil pro stažení všech Američanů. V rozhovoru pro stanici ABC News zároveň řekl, že nevěří, že bylo možné stáhnout vojáky bez chaosu, který nastal v posledních dnech.

© 2024 Vimarsana

vimarsana © 2020. All Rights Reserved.