vimarsana.com


5047 lidí
V německém Würzburgu útočil muž ze Somálska dlouhým nožem, tři lidi zemřeli, pět bylo zraněno. V Rakousku zase našli mrtvou třináctiletou dívku, kvůli vraždě zatkli tři Afghánce. Jak z bezpečnostního hlediska vnímáte obě události? A nakolik jsou důsledkem migrace, o které spolu často mluvíme?
Obě dvě události jsou důsledkem, pakliže se k těmto kriminálním činům přistupuje s velkou benevolencí, protože jsou to, v uvozovkách, chudáci. Vezměte si příklad našeho soudu. Afričan znásilnil na Litoměřicku šestnáctiletou dívku, a dostal dva roky kriminálu? Kdyby to udělal někdo bílý, tak dostal alespoň šest let. To je právě dané benevolencí a ještě tím, že se ihned, když se něco takového stane, začne mluvit o tom, že byl psychicky narušený.

Related Keywords

Somaliland ,Somalia General ,Somalia ,Austria ,Afghanistan ,Germany ,United States ,Paris ,France General ,France ,United Kingdom ,Czech Republic ,Russia ,Soviets ,Somalis ,Britain ,America ,Afghan ,Englishmen ,German ,Greifswald Christian , ,Take Place ,Activists In Turn ,They Do Not ,The German ,You Will ,From Afghan ,What Mission ,Those Little Boys ,Would Amount ,Are You ,சோமாலியா ,ஆஸ்ட்ரியா ,ஜெர்மனி ,ஒன்றுபட்டது மாநிலங்களில் ,பாரிஸ் ,பிரான்ஸ் ,ஒன்றுபட்டது கிஂக்டம் ,செக் குடியரசு ,ரஷ்யா ,பிரிட்டன் ,அமெரிக்கா ,ஆங்கிலேயர்கள் ,ஜெர்மன் ,எடுத்துக்கொள்ளுங்கள் இடம் ,அவர்கள் செய் இல்லை ,தி ஜெர்மன் ,நீங்கள் விருப்பம் ,என்ன பணி ,உள்ளன நீங்கள் ,

© 2024 Vimarsana

vimarsana.com © 2020. All Rights Reserved.