Live Breaking News & Updates on Collada de beixalis

Stay informed with the latest breaking news from Collada de beixalis on our comprehensive webpage. Get up-to-the-minute updates on local events, politics, business, entertainment, and more. Our dedicated team of journalists delivers timely and reliable news, ensuring you're always in the know. Discover firsthand accounts, expert analysis, and exclusive interviews, all in one convenient destination. Don't miss a beat — visit our webpage for real-time breaking news in Collada de beixalis and stay connected to the pulse of your community

El resident Sepp Kuss es corona a 'casa'


El resident Sepp Kuss es corona a 'casa'
El nord-americà va fer un atac definitiu a Beixalís, i Pogacar segueix liderant la general
Actualitzada 12/07/2021 a les 12:01
El resident del Team Jumbo-Visma, Sepp Kuss, va coronar-se a la 15a etapa del Tour de França amb final a Andorra la Vella després d’una dura jornada amb 191,3 quilòmetres i quatre ports de muntanya (tres de primera categoria i un de segona). El nord-americà va estar des de l’inici a la fuga del dia amb una trentena de corredors més, i va ser el més fort a la Collada de Beixalís, on va decidir la cursa amb un espectacular atac que cap dels seus rivals va poder seguir fins a l’arribada a l’Avinguda Tarragona de la capital. A la general, Pogacar va mantenir sense problemes el maillot de líder, mentre que la creu va ser Guillaume Martin, que va caure al novè lloc i va perdre la segona plaça que tenia en detriment de Rigoberto Urán.

Collada-de-beixalis , Andorra-general- , Andorra , France , Avenue-tarragona , அண்டோரா , பிரான்ஸ் ,

La 'tête de la course' real


La 'tête de la course' real
Centenars d’aficionats al ciclisme han anat arribant des de dijous al Port d’Envalira i a la Collada de Beixalís per poder vibrar amb el retorn de la cursa des de primera línia d’acció.
Actualitzada 11/07/2021 a les 12:04
La 15a etapa del Tour de França arrencarà, almenys per als professionals, quan passin 20 minuts del migdia des de Ceret. Per a molts altres, però, va començar dijous o divendres, quan grups d’amics o famílies van sortir des del seu destí per arribar primers, no a l’arribada, sinó als punts estratègics del Port d’Envalira o de la Collada de Beixalís on millor es pugui veure l’arribada de la Grande boucle des de primera línia. Un d’aquests casos és el de la Marie, procedent de l’Arieja, que va viatjar amb el seu fill i alguns amics, i explicava al Diari que “portem aquí des de dijous i marxarem avui un cop acabi l’etapa”, a més, destacava que “hem estat també a Andorra, al Pas de la Casa i hem anat per aquestes muntanyes que teniu aquí al país, que són precioses”.

Collada-de-beixalis , Andorra-general- , Andorra , France , Envalira , France-start , Thursday-or-friday , அண்டோரா , பிரான்ஸ் ,

Tour de Hoody: Andorra is high-altitude home to more than 50 WorldTour pros

Tour de Hoody: Andorra is high-altitude home to more than 50 WorldTour pros
velonews.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from velonews.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Coll-de-la-gallina , Andorra-general- , Andorra , Midi , France-general- , France , Collada-de-beixalis , Australia , Ordino , Envalira , Colorado , United-states

PG - Tour De France Stage 15

PG - Tour De France Stage 15
podiumcafe.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from podiumcafe.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Henri-desgrange , Souvenir-henri-desgrange , Collada-de-beixalis ,