Live Breaking News & Updates on கோர்டந் டேவிஸ்

Stay updated with breaking news from கோர்டந் டேவிஸ். Get real-time updates on events, politics, business, and more. Visit us for reliable news and exclusive interviews.

Steve Schwarzman Turns Central Park Into Wall Street Power Spot

Steve Schwarzman Turns Central Park Into Wall Street Power Spot
themiddlemarket.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from themiddlemarket.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

New-york , United-states , Great-lawn , Harlem-meer , Bedford , Strawberry-fields , Betsy-smith , Steve-schwarzman , Kelly-coffey , Joe-bae , Gordon-davis , Frederick-law-olmsted

RS Aero Irish Open National Championship at Dun Laoghaire

RS Aero Irish Open National Championship at Dun Laoghaire
yachtsandyachting.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from yachtsandyachting.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Monkstown , County-dun-laoghaire-rathdown , Ireland , Dun-laoghaire , United-kingdom , East-down , Devon , Dublin-bay , Dublin-city , Greystones , Wicklow , Wexford

Simon & Garfunkel Reunite For Central Park Concert On This Date In 1981

Simon & Garfunkel Reunite For Central Park Concert On This Date In 1981
jambase.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from jambase.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

New-york , United-states , Great-lawn , Switzerland , America , American , Steve-gadd , Richard-tee , Rob-mounsey , Anthony-jackson , Maybelline-chuck-berry , David-brown

The Woman Who 'Saved' Central Park In The '80s Is From San Antonio

The Woman Who 'Saved' Central Park In The '80s Is From San Antonio
tpr.org - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from tpr.org Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

New-york , United-states , Brackenridge-park , Texas , Johnson-city , Massachusetts , Wellesley-college , San-antonio , America , American , Natalie-morgan-wollman , Wendy-young

GUEST BLOG: Ian Powell – A very bureaucratic coup: Part One

GUEST BLOG: Ian Powell – A very bureaucratic coup: Part One
thedailyblog.co.nz - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from thedailyblog.co.nz Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

South-island , New-zealand-general- , New-zealand , Waikato , Auckland-region , Auckland , United-kingdom , Bay-of-plenty , Scotland , Gordon-davies , Tony-ryall , Chai-chuah

Athol Daily News - Royalston DPW will be backup for grave digging for now

Athol Daily News - Royalston DPW will be backup for grave digging for now
atholdailynews.com - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from atholdailynews.com Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Gordon-davis , Chris-long , Roland-hamel , Deb-damico , Pete-lyman , Keith-newton , Royalston-selectboard , Cemetery-commission , Department-of-public-works , Public-works-department , Public-works-director-keith-newton , Public-works

Оборонительные посиделки в Одессе - Центр журналистских расследований

Оборонительные посиделки в Одессе - Центр журналистских расследований
investigator.org.ua - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from investigator.org.ua Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Russia , Odessa , Odes-ka-oblast , Ukraine , Lviv , L-vivs-ka-oblast- , Ukrainian , Soviet , Alexander-pavljuk , Oksana-syroid , Alexander-vinnikov , I-gordon-davis

Infoline | Новость: У НАТО прокоментували реформу Укроборонпрому


В Альянсі заявили, що "аплодують" політичній волі уряду і парламенту України, додавши, що реформи підуть на користь економіці України та ЗСУ.
У НАТО підтримують реформу Укроборонпрому, яка повинна наблизити всю оборонну промисловість України до принципів, яких в цій сфері дотримуються країни Альянсу. Про це в суботу, 17 липня, в Одесі заявив представник НАТО Гордон Скіп Дейвіс в ході дискусії, що відбулася в рамках форуму з питань безпеки, повідомляє Укрінформ.
Він підкреслив, що це правильний шлях для Укроборонпрому, який допоможе модернізувати бізнес-практики, стратегії і фінансові плани в інтересах України та її Збройних сил.
"По-перше, реформа підвищить фінансову стабільність Укроборонпрому, по-друге - зміцнить його позиції на ринку, і по-третє - зробить більш привабливим для потенційних інвесторів. Це добре для економіки України, для Збройних сил і для її безпеки", - сказав представник НАТО.
Він також розповів, що в країнах Альянсу немає загальної практики організації оборонної промисловості. У деяких країнах головну роль в цьому відіграють державні корпорації, в інших питома вага надається приватному бізнесу. Але всі країни Альянсу дотримуються загальних принципів у цій сфері, включаючи прозорість, конкуренцію, парламентський нагляд і ефективне державно-приватне співробітництво. Україна, яка прагне до зближення з НАТО, за його словами, очевидно зобов'язалася прийняти ці принципи.
Дейвіс підкреслив, що такі реформи вимагають системного бачення, стратегічного терпіння і правової чіткості. Оборонна реформа та модернізація оборонної промисловості є одними з ключових в ширшому контексті реформ в Україні. Це тривалий і складний процес, тому союзники "аплодують" політичній волі уряду і парламенту України, які пришвидшили поступ в цих реформах, що особливо важливо в умовах боротьби проти тривалої російської агресії.
Поделиться в соц. сетях:

Odessa , Odes-ka-oblast , Ukraine , Gordon-davis , C-alliance , Her-armed , Economy-ukraine , ஒடெஸ , உக்ரைன் , கோர்டந்-டேவிஸ் ,

Підсумки 17.07: Європа у воді і рейс MH17


Підсумки 17.07: Європа у воді і рейс MH17
Сюжет
417
Повінь у Бельгії
Відразу кілька країн Європи борються з наслідками екстремальних злив; країни Об'єднаної слідчої групи зробили спільну заяву щодо MH17. Корреспондент.net виділяє головні події вчорашнього дня.
 
 
Кількість загиблих від повені у Бельгії зросла до 20 людей, ще стільки ж людей зникли безвісти. Нинішні повені можуть стати найбільшими з тих, з якими стикалася країна, заявив глава уряду Александер Де Кроо. Ситуація в багатьох населених пунктах залишається вкрай критичною, додав він.
 
Сильні зливи, що накрили Центральну і Західну Європу, спровокували повені відразу в кількох регіонах. Німецькі синоптики прогнозують збереження екстремальних погодних умов в землі Північний Рейн - Вестфалія. У Німеччині виявили вже 133 людей, які загинули в результаті повені. Так, 43 людини загинули в землі Північний Рейн-Вестфалія і не менш ніж 90 - в землі Рейнланд-Пфальц.
 
 
Глави МЗС України, Австралії, Бельгії, Малайзії і Нідерландів у заяві до річниці збиття пасажирського рейсу МН17 в липні 2014 року над Донбасом наголосили на необхідності встановлення істини в цій справі. Сторони відзначили "важливість збереження прихильності у встановленні істини, справедливості".
 
 
В Офісі президента заперечують інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про те, що зустріч президента Володимира Зеленського з лідером США Джо Байденом переноситься на другу половину серпня. Зустріч планується на останні дні липня - перші дні серпня, заявив прес-секретар президента Сергій Никифоров.
 
 
У НАТО підтримують реформу Укроборонпрому, яка повинна наблизити всю оборонну промисловість України до принципів, яких у цій сфері дотримуються країни Альянсу, заявив представник НАТО Гордон Скіп Дейвіс у ході дискусії, що відбулася в рамках форуму з питань безпеки в Одесі.
 
 
 
Київ після обіду в суботу накрила гроза. Вода залила підземні переходи, а сильний вітер валив дерева і здував все на своєму шляху. На Троєщині повідомили про наближення пилової бурі. В інших рейонах на лівому березі столиці сильна злива заливала вулиці.
 
 
Станом на суботу, 17 липня, в Україні зробили понад 4 млн щеплень від коронавірусу. У четвер, 15 липня, в Україні було зроблено рекордну кількість щеплень - понад 117 тисяч за добу. З початку прищеплювальної кампанії вакциновано 2 604 862 особи, з них отримали одну дозу - 2 604 860 осіб, повністю імунізовані й отримали дві дози - 1 406 180 осіб (з них двоє отримали одну дозу за кордоном). Всього проведено 4 011 040 щеплень.
 
 
Рейсовий автобус Київ-Вроцлав з'їхав у кювет через спробу водія уникнути наїзду на людину, що вийшла на проїжджу частину. У салоні, крім двох водіїв, перебувало орієнтовно 58 пасажирів - жителів Рівненської, Львівської, Закарпатської областей та Києва. В результаті ДТП в цілому травмовано 23 людини.
 
 
У Франції на Лазурному березі роздали нагороди найкращим фільмам 2021 року. "Золоту пальмову гілку", яка є найвідомішою нагородою цього фестивалю, отримав фільм "Титан" Джулії Дюкорно. Картина-переможець розповідає про дівчину Алексію, яка стає жертвою автокатастрофи. Вона виживає тільки завдяки титановій пластині, яку імплантують у її голову.
 

Germany , Australia , Netherlands , Odessa , Odes-ka-oblast , Ukraine , Rivne , Rivnens-ka-oblast- , Belgium , Donbass , Ukraine-general- , Kyiv

НАТО планує розширити доступ України до розвідувальних даних

НАТО планує розширити доступ України до розвідувальних даних
zaxid.net - get the latest breaking news, showbiz & celebrity photos, sport news & rumours, viral videos and top stories from zaxid.net Daily Mail and Mail on Sunday newspapers.

Black-sea , Oceans-general- , Oceans , Brussels , Bruxelles-capitale , Belgium , Ukraine , Gordon-davis , General-secretary , Access-ukraine , Region-black